VIDEO | Cerșetorul milionar. Bărbatul care s-a transformat din om al străzii, în milionar

Nick Mocuța a plecat de acasă cu câţiva bănuţi în buzunar și s-a întors cu o avere impresionantă: 40 de milioane de dolari și peste o sută de proprietăți. Este povestea impresionantă a unui tânăr din Oradea, care ne dovedeşte că nimic nu este imposibil, atunci când îţi doreşti cu adevărat. Ca să ajungă extrem de bogat, a dormit sub cerul liber cu oamenii străzii din Los Angeles și a făcut foamea zile în şir.

Author: Andreea Bolocan sâmbătă 13 noiembrie 2021 , 19:56

Cum a ajuns Nick Mocuța milionar  cersetor SUA

Cum a ajuns Nick Mocuța milionar 

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cine este, de fapt, Nick Mocuța

Nick Mocuţa este orădeanul care, la 37 de ani, traieste o viata exclusivista. 

Este multimilionar, calatoreste in cele mai exotice tari, are peste 100 de proprietati si masini luxoase. Pana sa aiba succes, insa, a trecut printr-o experienta desprinsa parca dintr-un film.

La doar 21 de ani, Nick a plecat în Los Angeles cu 500 de dolari primiți de la bunica. Era proaspăt absolvent al Facultății de Științe Economice din Oradea și visa la un trai mai bun. Asa ca a zburat peste Ocean, hotărât să trăiască visul american. Numai ca drumul spre avutie nu a fost deloc usor.

Citeste si: Cine sunt românii care ar putea plăti taxe mai mari din 2022

”Am ieșit din aeroport dimineața..ma uitam și îmi ziceam..aici e los Angeles, nu m-am plimbat, m-am mirat si eu, bineînțeles ca nu îmi permiteam sa mi iau un hotel.. era un parc frumos și m-am Așezat pe banca și acolo am și înnoptat. A doua noapte a fost in parc și mi-am dat seama ca nu eram singurul plus 06.08 acolo am stat o vreme.”

După aproape jumătate de an în care a trăit precum un om al strazii, a reușit să se angajeze ca valet. Locul de muncă i-a dat șansa să cunoască un om de afaceri, care i-a deschis orizontul. L-a școlarizat în domeniul imobiliarelor și i-a dat o slujbă bine plătită. Nick a învățat secretele meseriei, a avansat rapid ca broker și a reușit să îți deschidă propria firmă.

Nick Mocuța

Citeste si: SUA a realizat teste și a descoperit că produsele dezinfectante pentru mâini conțin solvenţi cancerigeni

Cum a ajuns Nick milionar

Chiar dacă era un domeniu extrem de bănos, Nick a decis în 2013 să renunțe la imobiliare. Nu avea timp pentru viața personală, așa că a decis să investească în comerțul online, o afacere care s-a dovedit peste an și mai profitabilă.

După zece ani de pribegie, Nick este cetățean american si are un venit estimat la aproximativ 40 de milioane de dolari. Desi calatoreste prin toată lumea, spune că cel mai împlinit se simte acasă, la Oradea, aproape de familie.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si