Anaser Duduianu este unul dintre capii clanului Duduianu. Individul este fugit din țară, din câte se pare, însă anchetatorii au strâns probe solide care dovedesc că ar fi fost unul dintre interlopii care ar fi ochestrat scenariul mafiot prin care maneliști celebri, precum Florin Salam sau Tzanca Uraganu ar fi fost lăsați fără câștigurile de la cântări.

Culmea este că Florin Salam era nelipsit de la petrecerile de pomină are clanului, însă se pare că totul era bine pus la punct, iar banii aruncați fără număr în dedicații

erau doar butaforie. La final, ei erau luați înapoi chiar cu dobândă de interlopi.

Temutul interlop este, însă fugit din țară, iar de peste hotare a transmis în nenumărate rânduri mesaje de amenințare către rivalii săi. Chiar în urmă cu doar o lună și jumătate, Anaser Duduianu arunca vorbe grele într-un live postat pe rețelele de socializare.

Și Ștefan Duduianu este fugit din țară

Tot fugit din țară este și Ștefan Duduianu, zis Lindon Duduianu, anchetat pentru aceleași fapte, procurorii au cerut arestarea lui și este acum căutat. Anchetatorii așteaptă acum ca instanța să valideze mandatul de arestare internațional pentru ca abia apoi cei doi să poată fi prinși și apoi aduși în țară.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Citeste si: Bombă în cazul Duduienilor. De ce a fost anulat parastasul de șapte zile al lui Emi Pian

Cert este că până atunci, alți 6 membri ai clanului stau în arest preventiv în acest dosar, printre care Aramis și Denom Duduianu. Rând pe rând, liderii grupului au ajuns în fața anchetatorilot, însă nici cu cătușele la mâni nu au părut prea speriați de forțele de ordine, mai ales că, la doar câteva ore după audieri, șeful interlopilor, Seif, a fost lăsat liber, fiind cercetat sub control judiciar, alături de fiul său, dar

şi alți doi locotenenţi din grupare.

Interlopii le goleau buzunarele artiștilor

Concret, procurorii au probe care arată că întreaga grupare a Duduienilor își umplea buzunarele după ce luau de la artiști tot ce agoniseau în seara cântărilor, banii pe care chiar ei îi dădeau, dar și sumele fabuloase aruncate de alți petrecăreți. Lucrurile mergeau chiar și mai departe. De multe ori, interlopii le planificau chiar ei maneliștilor evenimentele la care să meargă, tocmai pentru ca toate câștigurile să ajungă în buzunarele lor.

Citeste si: Ce s-a găsit în sângele lui Emi Pian. Amăunte șocante din noaptea fatidică

Printre prrobele care îi dau de gol pe interlopi sunt chiar interceptări audio în care mai marii grupului pun la cale modalitatea prin care să îl lase pe Florin Salam fără o sută de mii de euro, mai exact, în inregistrarile suprinse într-o beninărie, Aramis Duduianu, un alt personaj cunsocut al clanului, discută cu un alt apropiat despre cum banii trebuie să ajungă la el în două tranșe.

Echipa Kanal D l-a suprins pe Florin Salam în București, flancat de bodyguarzi înarmați

Banii erau ceruți, potrivit unor surse, pentru că Aramis Duduianu fusese bătut în urmă cu mai bine de o lună, într-un club din Capitală, la un eveniment la care chiar Florin Salam fusese invitat să cânte. Astfel, interlopul i-a cerut suma fabuloasă artistului pe motiv că el ar fi fost cel vinovat pentru bătaia pe care a încasat-o.

De altfel, la doar câteva zile după ce duduienii au fost săltați și duși la audieri, echipa Kanal D l-a suprins pe Florin Salam în București, flancat de bodyguarzi înarmați, probabil de frica celor care l-au șantajat ani la rând.

Citeste si: Florin Salam, amenințări din partea clanului Duduianu: "Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Un alt manelist celebru ameninţat de Duduieni este Tzanca Uraganul, de altfel văr primar cu membrii clanului. El a povestit un episod violent, în care protagonist este acelaşi Denom. Interlopul i-ar fi cerut cotă parte din banii câştigaţi la o cântare pe motiv că manelistul s-ar folosi de numele clanului ca să aibă parte de protecţie.

Pe de altă parte, ministrul de Interne a transmis pe o reţea de socializare în urmă cu două zile că autorităţile sunt cu ochii pe cei care încalcă legea. În replică, premierul a spus că ar trebui să fie cu altceva pe ei, nu doar cu ochii şi a cerut toleranţă zero faţă de infractori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si