Conflictul dintre generații e un subiect care nu se termină niciodată. Cei trecuți prin viață privesc adesea cu sprânceana ridicată la cei care abia își deschid aripile.

Invers, tinerii se amuză că seniorii nu mai țin pasul cu timpurile. Dar dacă am pune ambele generații să se privească în ochi și să-și dea un sfat? Asta au făcut colegii mei Ellvira Costache și Adi Tudor.

Iată ce-a ieșit, a transmis Simona Pătruleasa.

Ce sfaturi au seniorii pentru tineri și...invers

Tinerii să-și asculte părinții, că părinții le vor numai binele, să aibă puțin noroc și să mintă numai când trebuie să mintă, numai

în folosul lor și se căsătorească mai târziu, să lase telefoanele alea că umblă zici că sunt pe altă planetă.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Știi, te urci în tramvai, dacă îi vezi picior peste picior și cu telefonul, dar nu se uită stânga dreapta, unu-i olog, altu-i chior nimic.

Să nu plece pe afară după ce-și termină studiile, că aici e nevoie de țara noastră, de tineret.

Citește și: VIDEO- Călătorii cu trenul gratuite pentru tineri, în Europa. În ce constă noul proiect?

Să plece afară, de ce să plece afară că în țară nu poate să muncească. N-au unde să muncească și salariile sunt foarte mici.

Să fie mai cuminți, să nu mai consume droguri, să se căsătorească, să-și facă familii, să aibă copii, să fie familiști, buni, nu așa destrăbălare, să fie voioși, sănătoși.

Să se distreze, până la urmă, că nu ești bătrân, pentru nimic până la urmă să fie cât mai informați, să se uite cât mai mult pe internet, să fie cât mai informați, să nu judece.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si