VIDEO - Crimă îngrozitoare în Buftea: bătrână mutilată în propria casă

Pentru că a îndrăznit să strige după ajutor, o bătrână, victima unui hoţ, a fost mutilată şi ucisă în propria gospodărie.

Author: Razvan Ilie luni 30 noiembrie 2020 , 20:12

Strigătele femeii au fost auzite de unul dintre vecini, care s-a dus imediat în curtea acesteia, însă nu a reușit să îl vadă pe ucigaș.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O bătrână din Buftea a avut parte de un sfârșit crunt după ce a căzut victimă hoților.

Un individ a tăbărât peste ea în curte și a lovit-o cu sălbăticie, însă nu a apucat să fure nimic. Pentru că a avut curaj să strige după ajutor, ucigașul și-a mutilat victima, apoi s-a făcut nevăzut cu ajutorul unui complice. Anchetatorii încearcă și acum să dea de urma celor doi. 

Citeste si: VIDEO- Polițist lovit intenționat cu mașina

Vecinii nu au reușit să-l vadă pe ucigaș

Femeia, în vârstă de 83 de ani, își trăia bătrânețea singură după ce a rămas văduvă. Ieri după-amiază ar fi stat de vorba cu câteva vecine, iar spre seară s-a întors în gospodăria ei.

După ce a încuiat poarta, femeia și-a văzut liniștită de treburi, însă un hoț a dat buzna peste ea în casă. A tăbărât peste femeie cu o ploaie de lovituri, iar bătrâna nu a avut nicio șansă să se apere. Cu ultimele puteri, victima a țipat după ajutor. Strigătele au fost auzite de unul dintre vecini, care s-a dus imediat în curtea femeii, însă nu a reușit să îl vadă pe ucigaș.

Citeste si: VIDEO- Tradiții de Sfântul Andrei. Acasă la Svetlana Karahan

Hoțul a fost filmat de camerele stradale

"A apucat de a strigat Ajutor! Ajutor! A reușit să iasă vecinul din spate", spun oamenii. A sărit gardul. A intrat în curte la ea și a văzut că nu este in casă. Alt vecin i-a spus să mearga in curte să vadă. Acolo când s-a dus, după casă, a dat de ea jos acolo...nu a mai putut vorbi.

Din casă nu lipsea nimic, însă pentru că a avut curajul să strige după ajutor, femeia a fost mutilată.

Hoțul a reușit să scape, după ce a fugit prin curtea din spatele casei. Surse din anchetă susțin că individul era conștient că a fost filmat de camerele de supraveghere stradale. În plus, pentru a scăpa, criminalul ar fi fost ajutat de un complice.

După crimă ucigașul s-a dezbrăcat de geacă și a aruncat-o undeva pe această stradă. Anchetatorii iau in calcul faptul că ar avea un complice. Bărbatul a urcat într-un autoturism care a fost identificat de camerele de supraveghere în timp ce se îndrepta spre soseaua Bucuresti-Târgoviște.

Surse din dosar: suspecții au fost identificați

Anchetatorii au analizat toate camerele de supraveghere și au reușit să îi identifice pe suspecți. Au apelat inclusiv la câini special antrenați pentru a da de urma criminalului, însă până acum nu au reușit să îl găsească. Vecinii bătrânei sunt în stare de șoc și se gândesc cu groază că ucigașul umblă liber printre ei.

"O fi avut bani mulți in casă?- Nu știu mămică...dintr-o pensie de unde să ai bani mulți? Ia lemne, ia și ea de toate să trăiască.. .Să fi avut bani să zică Mă intru că are bani..E vreun betiv care voia 1000 lei sa bea. poate fi cunoscut 99%. Nu avea cum să fie din altă parte!", spun vecinii.

Anchetatorii au mai multe piste şi este doar o chestiune de timp până vor da de urma criminalului. Individul riscă să fie condamnat pentru omor calificat și ar putea rămâne în spatele gratiilor până la 25 de ani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si