VIDEO - S-a dat startul reducerilor de iarnă în mall-uri

S-a dat startul reducerilor de iarnă cu două luni mai devreme în mall-uri. Este încercarea disperată a comercianților de a atrage clienți, dar, în același timp, este și o măsură prin care încearcă să evite aglomerația specifică Sărbătorilor.

Author: Razvan Ilie duminică 29 noiembrie 2020 , 20:59

Reduceri în mall-uri. Dacă în mod normal în această perioadă nu era nicio promoție în mall-uri, acum ne putem îmbrăca din cap până în picioare, la jumătate de preț
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Centrele comerciale sunt pregătite să impună restricții în cazul supraaglomerării. Așa că, dacă nu vă faceți cumpărăturile acum, în decembrie s-ar putea să așteptați la rând ca să intrați în mall.

40, 60 și chiar 80 la sută reducere. Așa încearcă magazinele să capteze atenția clienților. Dacă în mod normal în această perioadă nu era nicio promoție în mall-uri, acum ne putem îmbrăca din cap până în picioare, la jumătate de preț.

Citeste si: VIDEO- Scandal la târgul de Crăciun

Luna cadourilor, ultima speranță pentru comercianți

"Sunt foarte multe reduceri și e bine să profităm de ele pentru că sunt timpurile cum sunt", spune o clientă.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Nu numai reducerile sunt generoase, dar și oferta. Magazinele pun la bătaie chiar și articole din cele mai noi colecții.

Liliana Arldeleanu, manager magazin: „Avem reduceri de 40% la majoritatea modelelor de ghete, cizme și în jur de 70% dintre produse sunt la preț redus".

Dar reducerile par a fi în zadar. Holurile centrelor comerciale sunt mai mult goale. Mai există, însă, o rază de speranță pentru comercianți, și anume luna cadourilor. Deși acum vânzările sunt mai reduse față de anul trecut, managerii magazinelor sunt optimiști și mizează pe faptul că românii lasă cumpărăturile de sărbători pe ultima sută de metri.

“Noi suntem pregătiți să respectăm toate normele, îi așteptăm pe clienți în număr cât mai mare, dar pe rând“, spune un manager de magazin.

Cum se evită aglomerația în mall-uri

Cum centrele comerciale devin adevărate furnicare în perioada sărbătorilor, atât comercianții cât și clienții speră ca pandemia să nu le închidă iar.

Reprezentanții mall-urilor dau asigurări că vor fi luate toate măsurile astfel încât să putem face shopping în condiții de maximă siguranță. “Suntem pregătiți să reducem aglomerația în zonele în care numărul de vizitatori a depășit limita de siguranță, inclusiv prin restricționarea temporară a accesului în mall”, explică ei.

Ținta este, în principiu, asigurarea unu spațiu de 20 de metri pătrați pe vizitator.

Mall-urile deja au instalat sisteme prin care monitorizează numărul clienţilor. În cel mai mare centru comercial din Capitală, de pildă, au voie acum doar zece mii de persoane simultan.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si