VIDEO - Dezlegare la petreceri în scenariul roșu

Când România e aproape de „lockdown” - iar secțiile de terapie intensivă sufocate - sunt destui cei care nu dau doi bani pe restricții și măsuri de prevenție. Cu sutele au chefuit și azi-noapte prin cluburi sau la petreceri private, fără pic de teamă, nici de amenzi, nici că s-ar putea îmbolnăvi. În Capitală - un adolescent s-a dus la petrecere deși trebuia să stea în carantină - spun polițiștii.

Author: Razvan Ilie duminică 21 martie 2021 , 19:04

Românii, carantinați în cluburi
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Imaginile de mai sus sunt filmate într-un club de fițe din Herăstrău- unde lumea a petrecut ore în șir fără nicio restricție.

Măști de protecție aveau doar ospătarii care au dus la mese șampaniile cu artificii- ca la regi.

Citeste si: Un alt oraș intră de luni în scenariul roșu. Restaurantele se închid din nou

Românii, carantinați în cluburi

Peste o sută de tineri au dansat unii lângă alții de parcă ar fi fost stârpită demult pandemia.

Dacă petrecăreții au scăpat cât de cât ieftin- doar cu nota de plată din club- patronul a fost amendat cu 4 mii de lei pentru nerespectarea normelor de protecție în vremuri tulburi.

Citeste si: VIDEO- Sătui de carantină, au răbufnit. Proteste în București și în țară

Ceva mai mult- 6 mii de lei- are de achitat ca sancțiune administratorul unei braserii tot din Herăstrău. Aici- amfitrion a fost nimeni altul decât Adi Minune.

Românii au petrecut peste tot în țară

Românii au petrecut peste tot în țară. „Să vină Covidu! 30, dați!”, se aude din boxe. La Cluj- zeci de persoane au serbat cu mare fast și cu sfidare majoratul lui Dani Spoitoru- un tânăr pentru care părinții au tocmit lăutari și mese îmbelțugate la care invitații au venit fără vreo reținere.

„Trăiască cuscru! Să vină miliția!”, spun petrecăreții. Patronul restaurantului a fost amendat cu 3 mii de lei în acest caz.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si