Doi frați din județul Botoșani de doi și trei ani au ajuns la spital după ce s-au opărit cu ciorbă fierbinte. Mama a lăsat oala pe jos nesupravegheată, iar copiii s-au împiedicat în timp ce se jucau. În ce stare sunt frații și cum s-a întâmplat totul, ne spune Delia Săndulachi.

Doi frați au ajuns la spital după ce s-au opărit cu ciorbă

Cei doi copii se aflau în bucătărie atunci când s-a petrecut incidentul. Mama lor, în vârstă de douăzeci și patru de ani, a povestit echipajului medical că a lăsat oala cu ciorbă pe jos, apoi a ieșit în curte. În casă se afla și mătușa celor mici, însă a fost nevoie doar de un moment de neatenție. Băiatul de trei ani s-a împiedicat și a căzut în oală, iar fratele lui mai mic a fost stropit de lichidul fierbinte care s-a împrăștiat. Băiatul mai mare a suferit arsuri grave, pe treizeci la sută din suprafața corpului, iar medicii au decis să îl transfere la spitalul de pediatrie din Iași. Fratele lui mai mic însă a scăpat cu arsuri minore și este tratat de medicii din Botoșani, a transmis Delia Săndulachi.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si