S-a dat alarma la Galați, unde un incendiu puternic a izbucnit la groapa de gunoi a orașului. Oamenii au primit mesaje RO-Alert și au fost sfătuiți să nu iasă din casă din cauza degajărilor mari de fum. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la fața locului, dar intervenția este îngreunată de vânt, a transmis Cristian Sabbagh.

Incendiu puternic la groapa de gunoi din Galați

Imaginile cu norul de fum gros, surprinse de la peste zece kilometri distanță, arată amploarea incendiului izbucnit la groapa de gunoi a orașului Galați. Flăcările s-au extins rapid pe o suprafață mare din cauza rafalelor de vânt.

Autoritățile au emis o avertizare RO-Alert, iar locuitorii din zonă au fost înștiințați că sunt mari degajări de fum gros care poate fi toxic și sfătuiți să închidă geamurile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pompierii au mers la fața locului cu șase autospeciale de stingere, iar zona a fost izolată imediat. Operațiunea de stingere se desfășoară cu dificultate din cauza vântului. După încheierea intervenției se va stabili cauza incendiului.

Citește și: VIDEO- Inundații și tornade peste tot în lume. Scene apocaliptice au îngrozit oamenii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: