VIDEO - Doi tineri, uciși de Ziua Îndrăgostiților. Trenul i-a lovit necruțător

Proaspăta idilă a unor tineri din Iași s-a sfârșit, brutal, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Trenul i-a lovit necruțător după ce el a forțat o trecere.

Author: Iulian Ciurea luni 15 februarie 2021 , 23:31

accident tren
Mecanicul n-a apucat să frâneze și - după impactul fulgerător - a târât autoturismul pe o distanță de 150 de metri.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dragoș avea 23 de ani și visa să devină culturist, iar Laura era cu doi ani mai mare și chiar dacă nu formau oficial un cuplu, au vrut să petreacă Ziua Îndrăgostiților împreună, la Suceava.

Se grăbeau- spun gurile rele- însă n-au mai ajuns! Cu nici 30 de kilometri înainte de destinație, trenul de călători Iași-Dorohoi i-a spulberat necruțător.

Soarta amâdurora s-a decis într-o fracțiune de secundă- cât i-a luat tânărului să cântărească dacă se-avântă sau nu pe calea ferată. Chiar dacă trenul se apropia cu viteză, a crezut că mașina pe care abia o cumpărase e mai rapidă. Mecanicul n-a apucat să frâneze și- după impactul fulgerător- a târât autoturismul pe o distanță de 150 de metri.

Sfârșitul necruțător al unor tineri. Trenul i-a ucis chiar de Ziua Îndrăgostiților

Salvatorii- veniți cu ambulanțe, o mașină de descarcerare și un elicopter- i-au găsit pe bieții tineri fără suflare, în mașina făcută zob. Prietenii celor doi sunt în stare de șoc.

„Era un om extraordinar. Era cu bun simț, cu spirit de glumă, nu-l știu să fi fost teribilist.

Avea planuri, voia să concureze, să devină campion, dar... îngrozitor”, spun prietenii.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă chiar dacă n-au pe cine să mai tragă la răspundere. Tinerii vor fi înmormântați acasă, el la Piatra Neamț, iar ea, la Bârlad. În semn de omagiu, apropiații strâng bani pentru familiile îndoliate, ca ajutor de înmormântare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si