”Dosar penal deschis de poliție, după ce o nuntă cu alai a blocat complet traficul, într-o localitate din Teleorman. Nuntașii au luat cu asalt străzile, iar șoferii au avut de așteptat zeci de minute pe loc, până au trecut petrecăreții, cadourile, dar și vițeii cu pampon”, a transmis Silvia Ioniță.

Nuntașii, cercetați de poliție

Nu este un car alegoric și nicio paradă cu mașini de lux, ci alaiul care a dat peste cap traficul în județul Teleorman.

Nuntașii au blocat tronsonul de drum timp de mai bine de jumătate de oră pentru a defila mai ceva ca la un carnaval. La loc de cinste și cu propriile gărzi de corp a stat numirea sa, ci rochia acesteia purtată pe o manechin și ținută bine de mire. Creația cu trenă voluminoasă a atras toate privirile din jur. Cadouri ce păreau mai mult niște ofrande au urmat apoi mașinile de lux, în timp ce vițelușii cu pampon și cărucioarele pline de mâncare blocau complet strada.

Citește și: Cine sunt cele două tinere care au sfârșit în cumplitul accident din Vaslui? Bianca și Petronela lucrau împreună la un complex: ”Te voi iubi etern”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La fața locului au ajuns și forțele de ordine în încercarea de a fluidiza traficul. Totuși, cei care au avut de suferit au fost oamenii ce au stat bară la bară pe drumul național. Revoltați, aceștia au postat pe rețelele de socializare diferite comentarii.

Oamenii legii continuă verificările în acest dosar penal deschis pentru blocarea sau îngreunarea circulației.

<\/scr"+"ipt>");


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si