VIDEO - Draga Olteanu Matei va fi înmormântată cu onoruri militare

Trupul neînsuflețit al Dragăi Olteanu Matei a fost depus la cinematograful “Mon Amour” din Piatra Neamț. Va fi înmormântată cu onoruri militare.

Iulian Ciurea, vineri 20 noiembrie 2020 , 15:36

draga olteanu matei
Draga noastră dragă a plecat la ceruri[Sursa foto: Universul]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Draga noastra Draga Olteanu Matei a strans inca o data laolalta admiratori si prieteni. Toti au venit cu lacrimi in ochi la cinematograful “Mon Amour” din Piatra Neamț, sa isi ia ramas bun de la actrita care a fost ca o binecuvantare petnru spectatorii ei.

Draga Olteanu Matei, actrița generației de aur, iubită de români

„Actrița noastră mare care ne-a bucurat toată viața și am venit să o vedem pentru ultima oară.
De fiecare dată când o vedeam aducea bucurie, chiar dacă a jucat și în piese de teatru unde nu a avut, poate, rol de comedie dar avea ceva special, ce nu se poate descrie în cuvinte”, spun oamenii.
Marea artista s-a intors in orasul ei de suflet pentru ultima oara intr-un sicriu alb, imaculat, inconjurata de flori albe.

Sute de oameni au venit sa isi ia ramas bun de la ea.
„Ne-a împărtășit din multele experiențe de viață, avea o experiență de viață extraordinar de bogată, o împărtășea cu mare drag tuturor, aveai ce să înveți în orice moment de la ea și pe orice temă”, spune o prietenă.

Românii își iau rămas bun de la Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei spunea mereu că își dorește ca oamenii să și-o amintească pentru lucrurile bune, pentru rolurile ei.
„Noi pierdem o prietenă deosebită, Biserica o creștină deosebită și țara, o mare artistă, un mare om de cultură, un român veritabil. Măcar că i-am fost duhovnic și ea a avut încredere în mine, eram foarte tânăr, de multe ori eu însumi am învățat de acest mare om care a fost Draga Olteanu Matei”, spune duhovnicul artistei.

Cu o carieră de 55 de ani în cinematografie, teatru și televiziune, Draga Olteanu Matei le-a dat viață Vetei Juvete din “Nea Mărin Miliardar”, Păunei Varlam din „Patima”,Varvarei din „Iarna Bobocilor”, iar cu talentul ei deosebit ne-a făcut să zâmbim privind-o pe Cucoana Chirița. Îndrăgita artistă va fi înmormântată duminică, alături de soțul ei, în Cimitirul “Eternitatea” din Piatra Neamț.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si