VIDEO | Drum lin, Cristina Țopescu! Regretata jurnalistă a avut parte de slujbă la crematoriu

I-am spus „adio” Cristinei Țopescu. Îndrăgita jurnalistă, care a pierit înconjurată de câinii pe care i-a iubit atât de tare, a fost incinerată. La slujba de pomenire au luat parte familia și o mână de prieteni. O apariție la crematoriu - însă - a uimit pe toată lumea. Ștefan Bănică Junior, marea dragoste a Cristinei, a ținut să fie lângă ea pe ultimul drum.

D.S., joi 16 ianuarie 2020 , 19:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pe o ceață densă și într-o liniște de mormânt - sicriul cu trupul fără viață al Cristinei Țopescu - a fost scos din capela cimitirului Bellu și dus la crematoriu. Acolo - au ajuns - rând pe rând - oamenii cei mai dragi din viața regretei jurnaliste.

Mama ei - împietrită de durere - mama vitregă și cei doi frați. Cel mic a venit din Viena, unde studiază. E tulburat de pierderea Cristinei.

Pe ultimul drum a ținut să-i stea alături și Ștefan Bănică Junior - bărbatul lângă care a trăit o poveste tumultoasă de dragoste.

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Klaus Iohannis pentru Cristina Țopescu

Drum lin, Cristina Țopescu! Un preot a fost văzut la crematoriu

Prietena ei - Monica Pop - e supărată și pe cei care au criticat dorința Cristinei de a fi incinerată și-i asigură pe toți că regretata jurnalistă a avut parte de slujbă și de colivă. De altfel. un preot a fost văzut la crematoriu.

La crematoriu au ajuns și oameni simpli, care nu au știut că funeraliile sunt restrânse. Ar fi vrut să-i spună o rugăciune la căpătâi și să-i aprindă o lumânare.

Dacă sufletul Cristinei Țopescu s-a dus în ceruri - cu urna cu cenușă nu se știe încă ce se va întâmpla. Dacă mama Cristinei ar vrea să o depună în cavoul tatălui său, fratele jurnalistei ar fi achiziționat deja un loc în columbarul de la cimitirul Bellu. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Citeste si: Un bărbat, posibil apropiat al Cristinei Țopescu, a încercat să ia legătura cu familia jurnalistei

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si