Valea Avrigului a fost plină de turiști dornici să se relaxeze. Cei care au venit aici au putut descoperi o locație inedită, o lume cu susul în jos, cu o mini grădină zoologică, unde mai multe exemplare de alpacale au făcut deliciul vizitatorilor.

Experiență inedită pe Valea Avrigului

Șapte exemplare de alpaca sunt vedetele acestui parc de distracții de pe Valea Avrigului.

Animalele sunt familiarizate cu vizitatorii și se bucură din plin de atenția oferită.

Simpaticele alpacale nu sunt timide și nici nu se feresc să interacționeze cu turiștii.

Adrian Onțică, manager parc distracții- La noi la mini zoo se găsesc mai multe animăluțe. Avem căprițe pitice, iepurași, pui de căprioară carpatin, lopătari și bineînțeles alpaca. O să facem până la urmă o mascotă cu alpaca. Este ceva minunat pentru copii în special, că ei au și ocazia să intre să le hrănească. Este ceva unic.

Citește și: VIDEO- Au dat grătarul pe un picnic la Zoo. Familii întregi au stat în mijlocul naturii, pe pături

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

În parcul de distracții, turiștii veniți aici au putut descoperi și alte atracții inedite, precum o casă în care toate obiectele sunt cu susul în jos. Fotoliile, mesele, patul și dulapurile din casă sunt toate agățate pe tavan.

,,Creierul este puțin confuz, este o senzație confuză, dar fumos'', a spus un turist.

Și pârtiile de tubing i-au atras pe amatorii de distracție și adrenalină.

,,O dată și gata pentru noi, după copii încă o dată. A fost foarte frumos, i-am dat și ei, deși sunt mai micuți. Ei mai vor, mai mult, mai mult''.

În tot acest timp, bucătării au pregătit tot felul de bunătăți tradiționale pentru vizitatorii care le-au trecut pragul.

George Iagăru, bucătar- Avem ciolane la rotisor, mititei, renumitele noastre sarmale de mistreț, un gulyas de mistreț, gulyasul de vițel pui la rotisor, ciolănașe, coaste, tot ce vrea românul în mare parte.

Valea Avrigului este cunoscută drept poartă de intrare în Munții Făgăraș. Zona este în topul destinațiilor preferate de turiștii care vor să se bucure de liniște, aer curat, dar și să plece în drumeții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si