UPDATE: Florian Coldea a fost plasat sub control judiciar, pe cauțiune de 500.000 de euro. Fpstul șef al S.R.I a petrecut aproape 15 ore la sediul D.N.A. Alături de alte trei persoane, este acuzat de trafic de influență într-un dosar de frraudă cu fonduri europene.

Citește și: Florian Coldea a fost plasat sub control judiciar, pe cauțiune de 500 de mii de lei. Fostul șef al S.R.I a petrecut aproape 15 ore de audieri la sediul D.N.A.

UPDATE: Marcel Ciolacu, reacție după ce Florian Coldea a petrecut mai bine de 10 ore la sediul DNA, la audieri. Liderul PSD așteaptă decizia magistraților: "Nu judecăm la televizor oamenii"

"Nu am comentat niciodată nicio decizie a niciunui magistrat, indiferent dacă vorbim de procurori sau de judecători.(...) Nu-l cunosc pe domnul general Coldea, l-am văzut de maxim două ori în viaţă, nu am avut prilejul. Domnul Coldea a fost şef la SRI parcă pe timpul domnului Băsescu, nu?(...) Ce-mi doresc, fără să comentez vreo decizie, îmi doresc să nu mai trăim ce am trăit, pentru că întotdeauna trebuie să existe un echilibru.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Şi anumite instituţii ale statului român au fost folosite, într-o perioadă, cumva să pară şi să arate alte lucruri decât priorităţile care erau în România", a declarat Marcel Ciolacu, într-o emisiune de la România TV.

"Sunt multe poveşti şi în Bucureşti şi în spaţiul public. O să aflăm la un moment dat tot adevărul, dar înţeleg că nu pentru acest lucru a fost chemat la DNA domnul Coldea.

Haideţi să vedem deciziile magistraţilor, să vedem despre ce e vorba. Nu judecăm la televizor oamenii", a continuat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

 

Fostul șef al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea, a ajuns în fața procurorilor DNA. Potrivit unor surse, ar fi suspect într-un dosar de trafic de influență. Claudia Costandiș ni se alătură cu detalii, a transmis Cristian Sabbagh.

Florian Coldea, audiat de DNA

Fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea, a ajuns aici, la sediul DNA, la audieri, în jurul orei douăsprezece. Sunt mai bine de șapte ore de când dă cu subsemnatul în fața procurorilor anticorupție, alături de generalul Dumitru Dumbravă. El este acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Concret, cei doi sunt acuzați de un afacerist că i-ar fi pretins suma de șase sute de mii de euro pentru a-l scăpa de un dosar instrumentat de Parchetul european condus de Laura Codruța Kovesi. Afaceristul susține că ar fi apucat să-i dea doar o sută de mii de euro lui Florian Coldea și între timp a fost condamnat în primă instanță la patru ani de închisoare. Dacă acordul ar fi funcționat, afaceristul susține că cei doi au promis că ar fi fost scăpat de închisoare cu executare, ar fi primit o pedeapsă cu suspendare și că ar fi scăpat și de controlul judiciar.

Rămâne de văzut când vor ieși de la audieri cei doi generali în rezervă, dacă vor fi sau nu reținuți de procurori, a transmis reporterul Știrilor Kanal D Claudia Costandiș.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO "Le era teamă că îl bate cineva?". Vlad Pascu, proces cu privirea în pământ. Părinții victimelor speră pentru dreptate, în timp ce tânărul vrea să fie judecat în libertate

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si