Florin Piersic trece prin momente grele. Actorul în vârstă de 88 de ani are o infecție generalizată în organism, însă este stabil, potrivit medicilor de la Institutul Matei Balș din Capitală. Iar astăzi, maestrul a fost transferat la Spitalul Foișor pentru tratament ortopedic, a transmis Simona Pătruleasa.

Maestrul va fi supus unei intervenții ortopedice

Actorul Florin Piersic a ajuns mai devreme aici la Spitalul Ortopedic Foișor din Capitală. Aici se va face o evaluare și urmează să i se scoată proteza pe care o are la genunchi, o operațiune destul de grea spun medicii.

Încă de dimineață, acesta a fost transferat de la Institutul Matei Balș și spre o clinică privată din Capitală, acolo unde i s-a făcut un pet CT, adică o o investigație mai amănunțită.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citește și: Florin Piersic, în fața unei noi operații. Actorul, transferat din nou, într-un alt spital din Capitală!

De acolo, el a fost trimis direct aici la spital. Actorul are o infecție generalizată în corp, care ar fi fost produsă din cauza unei branule, care a fost ținută mai mult timp.

Reamintim că el a fost adus acum două zile încă de la Cluj, acolo unde au fost scoase și sondele de la inimă, pentru că și acestea ar fi fost cele care ar fi agravat infecția din corp, însă reprezentanții spitalului spun că starea lui este destul de bună încă de zile.

De ieri, el ar fi transmis prin reprezentanții spitalului că se simte bine în spital și se află pe mâini bune.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si