" Florin Salam este implicat într-un nou scandal și ar putea ajunge din nou în atenția Poliției. Manelistul este acuzat de mai mulți oameni că ar fi încasat bani pentru a cânta la nunți la care nu a mai ajuns. Păgubiții ar fi mers pe încredere atunci când l-au plătit în avans mii de euro, iar acum sunt hotărâți să-și recupereze paguba în instanță", a transmis Cristian Sabbagh.

Florin Salam, acuzat de înșelăciuni

"Salut, prietenii mei! Al vostru Florin Salam vă anunță că în data de 29 august 2020 sunt la nunta lui Laurențiu și Mary, este și regele meu Neluță Neagu, eu sunt cu formația, vă așteptăm să vă distrați, cum știm noi mai bine să vă distrăm! Doamne ajută!", anunța Florin Salam pe TikTok.

Alături de mire, Florin Salam își anunța prezența la o nuntă din Târgoviște, în urmă cu 4 ani. Numai că, din cauza pandemiei, a fost reprogramată. Iar pentru mire a urmat un adevărat calvar. Îi dăduse manelistului un avans și spune că s-a chinut luni să dea de el.

"Am venit acasă cu soția după 16 ani de muncă, în ultimii 2 ani am planificat să facem nuntă. Am vrut mai mult să facem o surpriză soției. Au fost trei tranșe în care i s-au dat 5.500

de euro! Prestația lui vocală era de două ore", a declarat mirele.

În cele din urmă, cu o lună înainte de nuntă, mirele și Salam au avut o întâlnire, iar artistul a făcut un nou anunț pentru fanii săi, nu înainte de a încasa alți 3.000 de euro din onorariul stabilit.

"Salutări, prietenii mei! Țin să vă anunț cu mare respect că în data de 21 august 2021, vă aștept la Târgoviște la cea mai frumoasă nuntă, al vostru FS! Live! La Laurențiu și Mary! Vă pup și vă iubesc!", declara Florin Salam pe TikTok.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Numai că în ziua nunții, pe Florin Salam parcă îl înghițise pământul, spune mirele.

"Am ținut legătura cu ei până în ziua evenimentului! Până la 10.30-11, adică până la ora 22.00-23.00 am ținut legătura cu ei, au inchis telefonul și aia a fost! Nu se poate așa ceva! 5.500 euro, cum spune el pe rețelele de socializare, pentru el e un șpriț! Pentru noi sunt bani! Că noi am muncit!", a declarat mirele.

Laurențiu nu ar fi singurul care a rămas cu ochii în soare din cauza artistului. Cântărețul ar fi încasat bani fără să se prezinte și să cânte la mai multe evenimente unde a fost chemat. Deși a fost contactat atât Florin Salam, cât și avocata acestuia, niciunul nu a dorit să ofere un punct de vedere despre acuzațiile aduse. În schimb, manelistul a vorbit despre cei înșelați pe TikTok.

"Eu 2-3 ani de zile nu am cântat! Nu m-am simțit bine nici cu vocea, nu am fost bine nici psihic! Am fost și cu sănătatea! Când oamenii au făcut nunta, știe că eu eram pe la spital? Știe cum mă simțeam eu și ce s-a întâmplat cu fratele meu atunci? Eu în perioada aia am fost pe la spital! Puteai să îmi dai și

un milion de euro, poate mie nu îmi mai ardea, nu puteam să mă ridic din pat, nu eram apt să cânt! Ce Doamne iartă-mă?!", a declarat Florin Salam.

În plus, Salam susține că le-ar fi dat banii înapoi celor la care nu a mai ajuns să cânte.

"Poate le-am dat banii înapoi de două ori, cum am făcut cu mulți!", a declarat Florin Salam.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Laurențiu spune că nu a primit niciun euro înapoi, așa că a depus o plângere penală imediat după nuntă. La IPJ Dâmbovița a fost deschisă o anchetă încă de atunci, însă dosarul care vizează infracțiunea de înșelăciune pare să bată pasul pe loc. Dacă este găsit vinovat, Florin Salam riscă până la 3 ani de închisoare, însă ar putea scăpa de răspunderea penală dacă va reuși să se împace cu victimele.

Citește și: VIDEO- Scene desprinse dintr-un film, la Iași. O familie este acuzată de furtul unui seif de 200 de kilograme în care se afla o mică avere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si