VIDEO - Halloween cu angajații saloanelor de înfrumusețare costumați

Ca să le mai aline clienților dorul de petrecerile de Halloween, angajații saloanelor de înfrumusețare s-au costumat special pentru sărbătoarea de sâmbătă.

Author: Iulian Ciurea vineri 30 octombrie 2020 , 15:15

halloween
Halloween[Sursa foto: Fun Girls Halloween Makeup Beauty Salon]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prințese exotice, scheleți, vrajitoare, zombie sau păpuși înfricoșătoare. Sunt doar câteva dintre personajele care au prins viață în acest salon de înfrumusețare din Oradea.

Ca să mai înveselească atmosfera, angajatele care în trecut nu-și mai vedeau capul de treabă în această perioadă au avut timp pentru ele.
- Jolly Joker și păpușa Chucky. Suntem într-o scenă la înmormântarea coronavirus.
- Cum e la muncă așa costumate?
- Cum se vede. Haios!, spun cosmeticienele.

Halloween special pentru angajații saloanelor de înfrumusețare. Toți sunt costumați

„Anul acesta am inversat puțin rolurile. De obicei noi pregăteam clientele pentru petreceri. De data aceasta a venit și rândul nostru”, spun angajații.
Cum petreceri nu mai sunt din cauza pandemiei, specialistele în estetică au vrut să își atragă clienții într-un mod inedit.

Au decorat salonul cu decoruri de poveste. De la dovleci zâmbitori și pânze de paianjen, până la capete de morți și ghirlande cu lilieci.

Decorațiuni speciale în saloanele de înfrumusețare pentru Halloween

„Anul acesta am ales un personaj din pădurea tropicală, un papagal, ca să ma simt acolo deoarece nu am putut să mergem în nici o vacanță. Așa mă simt măcar o zi în Hawaii”, spun patronii.
„Anul acesta rolurile s-au inversat, iar clienții care ajung în acest salon sunt întâmpinate sunt întâmpinate de personaje de poveste. De exemplu, unii dintre hair-stylisti s-au costumat în ton cu meseria”, relatează corespondentul Kanal D la Oradea, Ana Turda.
Iar reacțiile clienților nu au întârziat să apară.
„Mi se pare ceva oau! O transformare totală la fiecare dintre ele”, spun clienții.
Managerii salonului de infrumusetare spun că din cei aproximativ 500 de clienți pe lună, puțin peste 200 le mai calcă pragul de când a început pandemia. Practic, încasările nu sunt nici pe jumătate. Chiar și așa, make-up artiștii, hair-styliștii și maseurii au făcut haz de necaz și s-au distrat pe cinste la propria petrecere.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si