În această săptămână, mercur își începe tranzitul în zodia Taur. Veți fii mai precauți în ceea ce privește capitolul banilor. Vibrația săptămânii este cifra doi. Începe horoscopul cu Andreea Dincă.

Horoscopul săptămânii

În aceasta săptămână avem multa energie în semnul taur, mercur își începe de asemenea tranzitul aici. Ceea ce înseamnă că vă veți gândi mult mai mult la banii voștri.

Cum să îi faceți, pe ce să îi cheltuiți, în ce să îi investiți. Mare atenție cu deciziile pe care le luați și gândurile pe care le aveți.

Berbec- Preocupările financiare ar putea să vă ocupe mult timp în aceasta săptămână, însă planurile pe care le face să fie unele bune potrivite pe termen lung.

Citește și: Horoscopul zilei de 14 mai 2024: Berbecilor li se deschid noi uși în plan profesional. O altă zodie are noroc în tot ceea ce face pe parcursul zilei

Taur- Căutați securitatea și stabilitatea pe sectorul emtional, aveți și anumite avantaje dar și dezavantaje. Cel mai bine este să colaborați cu persoana iubită.

Gemeni- În aceasta săptămână sunt foarte multe schimbări, dar aceste schimbări vă ajută să evoluați, îmbrățișați-le cu bucurie și lăsați universul să vă conducă pe calea voastră.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Rac- În această săptămână primiți multe solicitări de la prietenii voștri. Pe unii puteți să îi ajutați, pe alții mai puțin. Învățați să spuneți și nu. Este în regulă.

Leu-Pe sectorul profesional aveți o săptămână solicitantp, aveți și avantaje și recompens,e dar în continuare foarte mult de muncă, vă bucurați deoarece faceți ceea ce vă place.

Fecioară- În aceasta săptămână aveți o prezentare importantă, în fața șefilor sau colegilor un examen sau poate un interviu important pentru voi.

Pregătiți-vă foarte bine, deoarece lucrurile ar putea să vă surprindă.

Balanță- Aveți o săptămână în care vă preocupați de bunurile la comun, de o proprietate, de o moștenire sau anumite partaje împărțeli, indicat este să fiți corecți și cinstiți față de persoana cu care aveți de rezolvat aceste situații, vă preocupați și de viață intimă, deoarece simțiți că acolo sunt lucruri de îmbunătățit.

Scorpion- Casa relațiilor este puternic activată, vă preocupați foarte tare, atât de relațiile personale, dar și de colaborările parteneriatele financiare. Aveți senzația că toată lumea dorește ceva de la voi. Este adevărat, dar aveți și soluții pentru toți. 

Săgetător- O săptămână cu multe provocări la locul de muncă, însă aceste lecții vă ajută să vă șlefuiți pentru viitor. Sunt provocări și mai mari care  urmează, dar voi veți fi pregătiți.

Citeste si: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Capricorn-Creativititatea este la cote maxime în aceasta săptămână pentru voi, așadar folosiți-o din plin. Vă petreceți mai mult timp cu copiii, fie ai voștri, fie ai celorlalți. O săptămână intensa și încărcată.

Vărsător- Planurile privind familia sunt bine puse la punct, așadar nu vă așteptați la răsturnări de situație.

Însă acestea apar. Hazartul își face loc în viață voastră, însă totul o să se întâmple mult mai bine decât ați plănuit. 

Pești- Gânduri pentru călătorie, dar și pentru studiu, învățați cu placere și descoperiți lucruri noi care vă ajuta să vă ușurați munca. Drumurile și totodată plimbările în natura sunt importante.

Vibrația săptămânii este cifra doi, aceasta energie activează feminitatea, petreceți mult mai mult timp făcând activități feminine, fie gătiți o prăjitură, fie cumpărați flori aranjați într-o vază, fie aveți mai multa bunătate și blândețe. Bucurați-vă de energia feminină pentru că ea este cea care crează.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si