Tânărul care și-a amenințat vecinul din cauza zgomotului făcut de câini a fost reținut pentru douăzeci și patru de ore, după ce imaginile cu scandalul monstru a apărut în presă. Din păcate, nu e un caz singular. La Craiova, un tânăr deranjat de câinele altei persoane a aruncat sticle incendiare spre casa acesteia.

Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Aduși la disperare de câinii vecinilor

Inițial, bărbatul din imagini nici măcar nu a fost amendat pentru acest incident, însă după ce înregistrările au apărut în presă, procurorii au întors foaia și l-au reținut pentru douăzeci și patru de ore. Ieri, bărbatul punea totul pe seama gălăgiei făcute de câini.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Am revenit astăzi pe strada cu pricina. Câinii au fost mutați în alt județ, dar familia bărbatului reținut tot nu are liniște.

Vecinii se tem acum să vorbească.

Bărbatul a fost reținut aseară în jurul orei zece, dar nu a fost introdus aici în arestul poliției din Timișoara pentru că nu mai sunt locuri. El a fost dus în arestul poliției din județul Mehedinți, a transmis Iulia Dumitrașcu.

Bărbatul este suspectat de amenințare, loviri și alte violențe, însă va fi cercetat în cele din urmă în libertate, când expiră ordonanța de reținere.

Suspectul va fi eliberat din arestul aflat la două sute de kilometri de casă.

Ne mutăm la Craiova, unde un tânăr de douăzeci și nouă de ani care ar fi fost mușcat de câinele unui vecin a pus la cale o răzbunare incendiară.

Citește și: VIDEO Prognoza meteo pentru 23 mai 2024, cu Anca Ciota. Cum va fi vremea mâine?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: