VIDEO - Iadul prin care trece fosta iubită a lui Matteo Politi

Fosta iubită a lui Matteo Politi pătimește amarnic după ce l-a sprijinit câtă vreme a fost închis, acuzat că e un fals medic estetician. Concret, tânăra e pe cale să rămână fără casă după ce a semnat un contract în numele lui cu avocatul, iar bărbatul nu a mai plătit onorariul uriaș. Și recunoaște asta. Avem - în exclusivitate - povestea demnă de filme.

Razvan Ilie, luni 30 noiembrie 2020 , 20:48

Iubita falsului medic ar putea rămâne fără casă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Șocul a fost foarte mare, nu am mai avut liniște, nu mai dorm nopțile... am încercat să lupt singură", spune femeia. Iubirea oarbă pe care Ioana i-a purtat-o lui Matteo Politi s-ar putea să o arunce pe străzi.

Iubita falsului medic ar putea ajunge pe străzi

Cu trei ani în urmă - când procurorii l-au săltat pe falsul medic estetician - tânăra era atât de îndrăgostită încât şi-a susţinut iubitul până în pânzele albe. A semnat în numele lui un contract cu avocatul Daniel Ionașcu - ce avea să îl apere - și s-a angajat să îl plătească în speranța că Politi va da banii. Nu a făcut-o, astfel că toate s-au întors împotriva ei.

Citeste si: Ce este „Happy hypoxia“, noul simptom euforic care îi ucide pe pacienții cu Covid

"Înainte sa semnăm contractul a insistat să afle situația mea fincaciară, dacă am bunuri, casă. Din luna august mi-au poprit toate conturile bancare, apoi propire pe salariu, iar acum o saptămână o somație imobiliara ca în 15 zile să eliberez imobilul. Cât de mult m-am luptat sa iau imobil, prin Prima Casă... cât am luptat să dau avansul...", povestește femeia.

Ioana spune că singura ei obligație era să depună în contul avocatului 1800 de lei pentru consultanța juridică. Restul datoriei, 120.000 de lei, reprezentă onorariul apărătorului care l-a scos pe Matteo Politi din spatele gratiilor.

"Eu am fost de bună credință, chiar în ziua semnării eu am plătit prin transfer bancar suma ce mi-a spus că mi se cuvine mie. A fost un șoc pentru mine, la locul de muncă, în fața colegilor, nu este plăcut...Este chiar un abuz, persoana în cauza, care a beneficiat, este Matteo Politi, nu eu", explică Ioana.

Iadul tinerei a început când fostul ei iubit i-a spus franc în față că nu are de gând să plătească niciun șfanț. Doar că avocatul n-a așteptat ca ei doi să-și lămurească problemele și a dat-o pe Ioana în judecată și acum e pe cale să fie executată silit.

"Din păcate nu am aflat de nimic nicio notificare, am aflat în august când mi-am căutat numele meu pe portal și am văzut o hotărâre din decembrie cu executare pe toate căile, inclusiv imobiliar", spune femeia.

Ce spune Matteo Politi despre situația Ioanei

Pe de altă parte, Matteo Politi îşi vede liniştit de viaţă şi spune că nu vrea să mai aibă nicio treabă nici cu Ioana şi nici cu fostul lui avocat, Daniel Ionaşcu. Recunoaște - în schimb - că nu a plătit nimic către apărător.

"A fost un contract, semnat de fosta iubită a mea, am semnat doar un fel de autorizație că el mă poate apăra. El a știut situația mea cu banii, normal, eram cu conturile blocate, cu tot, nu puteam să plătesc când am ieșit. Aveam voie să plătesc pe lună o sumă. Dar cum să plătesc dacă am fost 4 luni acolo? (nr.în arest) Nu aveam cum", spune Matteo Politi.

Acum, Ioana a contestat decizia în instanţă şi rămâne de văzut ce vor decide magistraţii- însă prea mult timp nu are. Au mai rămas doar 7 zile până când executorul poate să pună sigiliul pe ușă.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 26 ianuarie –A doua parte-... Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 26 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Alexandra si Nicos, momentul adevarului! "Tie iti place de mine, nu mie de tine!"
demamici.ro
O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a... O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a lăsat-o fără viață sub ochii surorii mai mici | Demamici.ro
b1.ro
A pus camere video în casă pentru a vedea ce face noaptea soția lui somnambulă. A rămas... A pus camere video în casă pentru a vedea ce face noaptea soția lui somnambulă. A rămas în stare de șoc atunci când a văzut filmarea (VIDEO)
monitorulcj.ro
ÎCCJ a decis: Deschiderea unui cont pe o rețea de socializare folosind numele altei... ÎCCJ a decis: Deschiderea unui cont pe o rețea de socializare folosind numele altei persoane este o infracțiune
infoactual.ro
Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele... Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele în plus
infoactual.ro
Bun venit la Washington, Champ și Major! Câinii lui Joe Biden au ajuns la Casa Albă Bun venit la Washington, Champ și Major! Câinii lui Joe Biden au ajuns la Casa Albă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si