VIDEO | Imagini din clinica în care Gelu Oltean ar fi organizat întâlniri unde se consumau droguri

Ritualuri stranii s-ar fi petrecut într-o clinică din Dâmbovița, unde sub pretextul purificării sufletești, sute de participanți ar fi luat droguri. Călăuză în călătoria spre sine le-ar fi fost un șaman, iar "părinți" ai ședințelor ieșite din comun, doi parteneri de viață, cunoscuți opiniei publice. Gelu Oltean - fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne și cunoscutul medic Vanessa Youness sunt acuzați că ar fi organizat săptămânal întâlniri unde se consumau droguri de mare risc.

Author: D.S. luni 16 decembrie 2019 , 19:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne și partenera sa, Vanessa Youness ar fi ținut reuniuni spirituale, în clinica fondată de ea, la marginea comunei Răcari din Dâmbovița însă drumul spre vindecarea lăuntrică, ar fi fost pavat cu substanțe stranii.

Celor care ajungeau aici li s-ar fi oferit băuturi cu efecte halucinogene, în cadrul unui ritualuri pe care organizatorii le-ar fi descris ca fiind unele de purificare și deblocare emoțională.

Esența era- spun anchetatorii- AYAHUASCA, un amestec lichid din două plante, care conține dimetiltriptamină și figurează, în țara noastră, ca drog de mare risc!

Citeste si: Interviul în care Gelu Oltean vorbește despre consumul de ayahuasca, substanța din drogul DMT

LOREDANA SALOMIA, reporter Stirile Kanal D: Vila unde ar fi avut loc ședințele se află chiar la marginea satului Stănești. Mai sunt doar două case lângă, însă nu locuiește nimeni în ele și dacă ar fi să aruncăm un ochi, să vedem pe cât se întinde proprietatea, ei bine, terenul e până la marginea pădurii, așadar departe de ochii curioșilor.

Cei care înghițeau băutura erau se pare călăuziți- în timpul experienței- de un un cetățean britanic, angajat al clinicii, pe post de șaman al cărui rol era inclusiv să îi ajute pe cei cărora li se face rău.

AYAHUASCA, băutura care le era servită, își are orginea în tradiția indienilor din pădurea amazoniană și este considerată medicament în mai multe țări din Europa și din America de Sud. În cele mai multe cazuri, administarea se face însă controlat, sub atentă supraveghere medicală.

Citeste si: Gelu Oltean, fost şef al Direcţiei de Protecţie Internă din Ministerul de Interne, arestat într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

GIGEL LAZĂR- președintele Centrului Internațional Antidrog: Duce la aritmii, duce la o creștere a pupilelor și nu în

ultimul rând, a tot ceea ce înseamnă parte de pierdere a echilibrului, a cunoștinței în momentul consumului care poate dura între 5 și 15 minute.

Starea este foarte intensă și creează anumite plăceri deși se află într-o inconștiență totală ca și realizare a ceea ce face în acele momente.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este... Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si