Suspectul a fost prins într-o zonă de vegetație din apropierea casei unde ar fi ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani, iar apoi a fost adus la audieri la sediul IPJ Botoșani.

Citește și: VIDEO Cine a ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani din Botoșani? Unchiul fetei, în vârstă de 32 de ani, a fost prins cu focuri de armă după o căutare de 12 ore!

În imaginile surprinse de reporterii Stirile Kanal D, se vede cum individul încătușat este adus de trupele de intervenție la audieri.

Au fost trase focuri de armă în prinderea suspectului de la Botoșani

În prinderea bărbatului au fost folosite drone, câini de luptă, dar și un elicopter. În momentul în care a fost identificat, individul a încercat să fugă, s-au tras două focuri de armă și el a fost prins și încătușat, conform Stirile Kanal D.

"În urmă cu puțin timp bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificați și prins", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, agent principal Delia Nenişcu.

"Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuința sa, în vegetația de lângă aceasta, a fost localizat de polițiști și s-a pornit în urmărirea sa. În scurt timp a fost prins și imobilizat.

Au fost executate și două focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate alte victime sau pagube", a precizat oficialul IPJ Botoșani.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

În activitatile de căutare ale banuitului din Botoșani au fost angrenați politisti ai IPJ Botosani, jandarmi, pompieri, polițiști de frontiera, din structurile BCCO și DOS, fiind angrenate în activități o dronă și un elicopter.

"Toată vegetația din jurul nostru este foarte dificilă, sunt condiții foarte greu de gestionat. Dar pentru asta ne antrenăm și desfășurăm diverse activități specifice, iar rezultatul s-a văzut astăzi", au precizat polițiștii din centrul de comandă de la Botoșani.

Suspectul de crimă, dus la audieri. De ce ar fi ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani

Maria, fetița de 8 ani, dispărută în Botoșani ar fi fost ucisă chiar de uchiul ei vitreg.

Bărbatul care i-ar fi luat viaţa fetiței este un bărbat în vârstă de 32 de ani.

Cadavrul fetișei dispărute se afla la marginea localității de domiciliu, satul Jijia, comuna Albești, într-o lizieră de salcâmi.

Fetița Chică Roșa Maria Silvia a dispărut vineri seara, în jurul orei 20:00.

Citeste si: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Fetița a părăsit domiciliul pentru a se deplasa la o rudă, care locuiește in apropiere, însă de atunci nimeni nu a mai văzut-o.

”Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, IPJ Botoşani.

Suspectul de crimă, dus la audieri. De ce ar fi ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani

Suspectul de crimă, dus la audieri. De ce ar fi ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si