Conform reprezentanților ISU Satu Mare, pompierii au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească pe strada Lunca Sighet. Totul a ajut loc în jurul orie 22.00.

În momentul în care forțele de intervenție au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta violent la un atelier mecanic, la centrala termică pe combustibil solid și la depozitul aferent centralei, unde se afla o cantitate însemnată de material lemnos.

VIDEO- Incendiu de proporții în Satu Mare. Pompierii s-au luptat mai bine de 3 ore să lichideze flăcările

Citește și: Un individ a fost arestat după ce și-a amenințat iubita că-i dă foc la casă. Unde se ascundea de polițiști

Pompierii militari au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Intervenția a fost îngreunată din cauza vântului puternic și a faptului ca hidranții stradali din zonă nu au funcționat la parametrii necesari alimentării cu apă a autospecialelor pompierilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Un adolescent a făcut prăpăd pe șosele. A furat o mașină, iar apoi a intrat cu ea într-un cap de pod și o staţie de autobuz

De asemenea, exista riscul ridicat de propagare la casa de locuit și la casele din vecinătate, acestea fiind alipite sau la distanță mică de locul producerii incendiului.

Întreaga operațiune a pompierilor a durat aproximativ 3 ore.  Pompierii au stins flăcările înaintea propagării acestora la construcțiile din vecinătate.

De la ce a izbucnit incendiul? Mesajul autorităților

„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost jar sau scântei purtate de vânt, locul focarului fiind centrala termică”, au transmis reprezentanții ISU Satu Mare.

Citește și: Cincisprezece locatari au fost evacuaţi în urma unui incendiu la Galați

Totodată, în urma incendiului, pompieri au constatat care sunt pagubele: „Pagubele materiale înregistrate în urma evenimentului constau în arderea integrală a acoperișului a celor trei anexe gospodăreşti pe o suprafață de 100 metri pătrați cu bunurile depozitate respectiv utilaje mecanice, 5 metri cub de lemn și acoperișul casei din vecinătate pe o suprafață de 2 metri pătrați”.

La fața locului se asigură în continuare măsurile PSI.

Citește și: VIDEO- Renovările pot influența rezistența blocului în cazul unui cutremur. Ce spun specialiștii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si