,,Iulia Vântur nu se mai ascunde! Diva din India a dat cărțile pe față și a recunoscut, pentru prima dată în mediul public, povestei ei de dragoste cu actorul Salman Khan. După ce ani de zile relația lor a fost învăluită în mister și bazată pe supoziții, Iulia a oferit confirmarea și discuta deschis despre aspectele personale din viață lor.

Confesiunile au fost făcute în emisiunea Follow Us, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, de pe Kanal D2'' a transmis Cristina Dorobanțu.

Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur este diva care trăiește în paralel pe două continente, însă doar pe unul dintre ele trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan.  Și pentru prima dată în mai bine de zece ani, Iulia recunoaște deschis relația lor și vorbește despre viața de cuplu.

,,Nu înțeleg de ce mai vorbim despre subiectul ăsta după atâția ani de zile, în care eu am vorbit totuși, am vorbit despre  foarte multe lucruri, am vorbit despre familia lui, am vorbit despre el''.

Citește și: VIDEO- Loredana Groza și Iulia Vântur, distracție în India. Cele două prietene au parte de aventuri în Mumbai

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Iulia trăiește în Mumbai de peste zece ani și a reușit să își construiască acolo o frumoasă carieră artistică. Duce o viață de lux și își trăiește povestea de dragoste departe de ochii curioșilor din România, însă aparițiile frecvente la brațul bărbatului care i-a cucerit inima i-au făcut pe cârcotași să bănuiască legătura dintre ea și Salman Khan, iar fosta prezentatoare explică de ce a ales discreția.

,,Cultura indiană, mai ales generația de dinainte și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare''.

În plus tradițiile iubitului ei se împletesc perfect cu crezurile Iuliei care întotdeauna a preferat să și țină departe de public viața personală.

,,Ceea ce vezi pe instagram, pe toate rețelele și tot ce înseamnă public nu trebuie să adică relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului.

Relațiile trebuie să trăite în interiorul casei tale, în privacy, caracterizați de discreție și eleganță''.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu sudat cu o vechime de aproximativ zece ani, iar speculațiile publice susțin că Iulia este foarte iubită de familia artistului indian, care o vizualizează deja în rolul de soție a starului de la Bollywood.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: