Cei șapte jurați, cinci bărbaţi şi două femei, i-au dat dreptate lui Johnny Depp, în controversatul proces de calomnie intentat fostei soții, Amber Heard. După șase săptămâni de mărturii în fața instanței, juriul a decis că Heard a inventat acuzațiile potrivit cărora a fost abuzată de Depp, înainte și în timpul căsniciei.

Va primi despăgubiri de 15 milioane de dolari

Conform juriului, Amber Heard a acționat "cu răutate" împotriva fostului partener de viață.

Johnny Depp urmează să primească despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari.

Citeste si: Sorin de la "Casa Iubirii" face furori printre fete. S-a dezbrăcat la bustul gol în bucătărie

Johnny Depp nu a fost prezent în sala de judecată, însă, la scurt timp după anunțarea verdictului, actorul de 58 de ani a avut o primă reacție pe rețelele de socializare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"După șase ani, juriul mi-a dat viața înapoi. Mă simt cu adevărat umilit.

Sper ca încercarea mea de a spune adevărul să îi ajute și pe alții, bărbați sau femei care au fost în situația mea și ei să nu renunțe niciodată”, a spus Johnny Depp.

Jhonny Depp și-a dat fosta soție în judecată pentru defăimare

Imediat ce verdicul a fost făcut public, fanii adunați în fața tribunalului din Virginia au strigat numele lui Johnny Depp.



După aflarea verdictului, Amber Heard nu a avut puterea să facă vreo declarație în fața presei. Actrița a postat un mesaj pe contul său de Twitter. 

Citeste si: Mesaje creştine de Înălţarea Domnului 2022: HRISTOS S-A ÎNĂLŢAT

"Dezamăgirea pe care o simt este dincolo de cuvinte. Am inima frântă din cauză că un munte de dovezi nu a fost suficient pentru a rezista puterii, influenţei disproporţionate a fostului meu soţ", a scris actriţă pe pagina sa de socializare.

Totuși, jurații au stabilit că și Amber Heard a fost defăimată, însă nu de fostul soț, ci de avocatul actorului. Astfel, Heard va 2 milioane dolari.

Citeste si: Un moldovean şi o româncă, jaf armat în Italia. Victima câştigase premiul cel mare la loto

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Johnny Depp și-a dat în judecată fosta sa soție pentru defăimare și i-a cerut daune de 50 de milioane de dolari. Totul a pornit de la un articol publicat de Washington Post în care Amber Heard îl descria pe Depp, citez, drept o persoană violentă.

Citeste si: Top Gun: Maverick: Încasări record! Tom Cruise interpretează încă o dată rolul faimosului pilotul

La rândul ei, actrița l-a dat în judecată pe Depp și a cerut 100 de milioane de dolari. Cei doi au jucat la tribunal rolul vieții lor. Heard a izbucnit în plâns de mai multe ori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si