„Vârsta este doar un număr. Asta ne demonstrează Johanna, o gimnastă germană de 98 de ani. Ea execută grație mișcările, la fel de bine ca la 20 de ani”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO- Marian Drăgulescu, antrenorul micilor gimnaști. Cum decurge o zi de pregătire?

„Sunt cea mai vârstnică gimnastă”, a spus Johanna Quass.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Johanna Quass nu este o bunică obișnuită de 98 de ani. Nu tricotează și nici nu pregătește plăcinte pentru nepoți. În loc, preferă sala de gimnastică.

Care este secretul celei mai vârstnice gimnaste din lume?

„Secretul meu este o dietă echilibrată... Mă asigur că nu mănânc nici prea puțin, dar nici prea mult și mănânc multe legume și multe fructe verzi”, a mărturisit Johanna Quass.

Citește și: Cum arăta Nadia Comăneci la 14 ani, în brațele gimnastului Dan Grecu. Poză rară din New York, înainte să obțină "scorul perfect" la olimpiada din Montreal

Cu fiecare apariție, Johanna Quass își uimește publicul cu mișcările executate perfect, în ciuda faptului că are aproape un secol de viață. Multipla campioană la seniori demonstrează că are o condiție fizică de invidiat.

Cea mai longevivă gimnastă a scris și o carte despre sportul ei preferat, iar în 2012 a intrat în Cartea Recordurilor drept „cea mai vârstnică gimnastă practicantă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: