A fost un moment superb, emoționant, dedicat tuturor mămicilor de 8 martie de către Picii lu’ Soreasca și Alina Sorescu, a transmis Cristian Dorobanțu.

Alina Sorescu și Picii, surpriză muzicală pentru toate mamele

- Cum este să lucrezi cu copiii?

Picii mei sunt  proiectul meu de suflet, picii lui soreasca este proiectul meu de suflet, eu am început să cânt la vârsta picilor, eu am cântat în grupul Minisong condus de Ioan Luchian Mihalea la acea vreme, așa că eu cânt aveam patru ani așa am făcut primii pași

pe scenă și asta m-a inspirat în ceea ce fac acum cu picii și practic acum le dau mai departe celor mici din tot ce știu eu din toți anii ăștia de activitate, învățăm să cântăm și să fim artiști, să ne descurcăm pe scenă, a declarat Alina Sorescu.

- Astăzi, pe lângă acest dar muzical oferit de picii tai cu ocazia Zilei de 8 martie, tuturor mamelor, ai venit și cu o piesă nouă, abia lansată. Aș vrea să ascultăm un fragment din această melodie intitulată.

Piesa asta e a mea singură, urmează să lansez și cu picii, o melodie nouă, foarte curând, pe care abia aștept să le-o prezint și lor, dar deocamdată am lansat chiar ieri, este foarte proaspătă piesa mea, Te rog nu uita, are foarte multe reacții frumoase deja, a declarat Alina Sorescu. 

- Alina care este mesajul pe are ți-ai propus să-l transmiți prin această melodie?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

E un cântec pe care nu am ales întâmplător să-l lansez în preajma zilei femei, pentru că a fost lansat ieri pe canalul meu de Youtube, pentru că are un mesaj de forță pentru toate femeile, pentru că e o perioadă în care sărbătorim puterea femeilor, e o piesă în care cu siguranță se regăsesc multe femei, o piesă care mi se potrivește și care a stârnit foarte multe reacții frumoase pe TikTok, pentru că acolo am încărcat prima dată un pic din sunetul piesei și câteva mii de oameni au făcut videouri cu această piesă pe fundal

și asta e cea mai frumoasă reacție, organică, așa pură, din partea oamenilor și mă bucură foarte mult, a declarat Alina Sorescu. 

- Îmi place că ne inviți cumva să ne aducem aminte de noi, așa că vreau să te întreb ce ai învățat tu până acum, din călătoria aceasta frumoasă numită viața?

Uite cum zic și în cântec, te rog nu uita de inima ta, că e important să ne gândim totuși și la sufletul nostru, pentru că eu sunt un om care dăruiește foarte mult de mică, fiind pe scenă de mică, fiind înconjurată de foarte mulți oameni, dar totuși, trebuie să ne aducem aminte și de și de noi și ăsta e mesajul, cred eu foarte potrivit, a declarat Alina Sorescu. 

- Acum la final, vreau să ne spui ce planuri ai astăzi alături de adorabilele tale fetițe?

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Am fost deja de dimineață la școală pentru că au avut câteva momente frumoase, pregătite pentru mămici și activitățile lor, de acolo au continuat așa, că mă duc să le iau de la școală și mi-au spus că mi-au pregătit surprize, așa că abia aștept să văd.

Și cu mama, suntem foarte apropiate, foarte unite și o să sărbătorim astăzi așa cum se cuvine această zi și le doresc tuturor celor care ne urmăresc tuturor doamnelor și domnișoarelor, le doresc o zi minunată, plină de flori, iubire și bucurii, a declarat Alina Sorescu. 

Citește și: VIDEO- "E totul pentru mine". Mihai Mitoșeru și mama sa, relație model


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: