"Mihai Mitoșeru și mama sa, Camelia au o relație model. Colegul nostru a dorit să-i facă un cadou special de 8 martie, așa că a invitat-o pe cea mai importantă femeie din viața lui la un restaurant, unde a surprins-o cu preparate fine într-un cadru deosebit", a transmis Cristina Dorobanțu.

Mihai Mitoșeru, surpriză pentru mama sa

Mihai Mitoșeru nu ratează nicio ocazie de a o surprinde pe mama sa cu invitații speciale.

Doamna Camelia a fost intotdeauana o mamă dedicată și iubitoare, iar acum se bucură de toată iubirea și atenția fiului ei.

"L-am adorat de când era în burtă. Eu jucam pe vremea aceea la Tănase și aveam un burtoi mare așa. Dar nu se vedea din sală. Eu am jucat pe 1 iulie, iar pe el l-am născut pe 5... vorbeam cu el și îi spuneam suflețel. Suflețelul lui mama ți-a plăcut și el bum câte un picior", a declarat Camelia Mitoșeru.

Îmbrăcată elegant și extrem de fericită, doamna Camelia a gustat pe rând din toate preparatele delicioase.

"Mie îmi place oriunde sunt cu el, dar într-adevăr dacă mâncarea este foarte bună, fac și complimente", a declarat Camelia Mitoșeru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Toată viața au avut o relație frumoasă însă, în ultimii ani, cei doi și-au făcut un obicei din a ieși în oraș o dată pe săptămână.

"Am încercat și am reușit să fiu atunci când sunt liber să fiu lângă mama, e totul pentru mine. Întotdeauna a fost așa, dar acum în mod special de când am rămas singur și încerc să fiu cât de mult pot să fiu cu ea", a transmis Mihai Mitoșeru.

"Chiar dacă o ia un pic pe alături, îl fac de așa natura încât să-l aduc unde vreau eu, dar fară să-i spun faci că mine sau nu vreau asta, vreau asta. Nici nu e felul meu", a declarat Camelia Mitoșeru.

Timp de 2 ore, doamna Camelia Mitoșeru a fost cea mai fericită și răsfățată mamă din lume, iar Mihai a primit nota 10 pentru organizare.

Citește și: VIDEO. Momentul incredibil în care un băiat din India închide cu calm un leopard într-o capcană


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si