Polițiștii din Argeș au deschid o anchetă după ce imaginile cu agresiunea au ajuns în mediul online.

Mai mulți pădurari din Argeș au fost atacați cu drujba de către hoții de lemne

Printre agresori se află și o femeie. În imagini se vede cum aceștia ameninţă cu un topor, o drujbă şi un lemn mai mulţi pădurari.

Citește și: Incident la Curtea de Apel Constanța. Un tânăr a încercat să intre în sediu cu un briceag

Hoții de lemne au lansat amenințări dure, ba chiar unul dintre pădurari a fost lovit cu un lemn de femeie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Cine este miliardarul dispărut fără urmă de mai multe zile

Pădurarii i-au îndemnat pe aceștia la calm, spunând că vor ajunge la închisoare pentru faptele lor. Unul dintre aceștia a suferit mai multe răni la nivelul mâinilor.

Ce au declarat autoritățile în urma incidentului

”La data de 17 februarie a.c., 

poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au fost sesizaţi,  prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, între cinci lucrători silvici şi mai multe persoane a izbucnit un conflict. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii, iar din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în punctul Plăişor din localitatea Dragoslavele, cinci lucrători silvici au depistat trei adulţi şi un minor, care transportau material lemnos, cu două atelaje hipo, fără documente legale.
Persoanele în cauză au devenit agresive şi i-au ameninţat pe lucrătorii silvici cu drujba şi un obiect tăietor”; transmite IPJ Argeş. 

Citește și: La un pas de o altă tragedie la Lacul Morii: o femeie a fost atacată de doi câini din rasa Cane Corso

Agresorii au fost identificați și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Polițiștii au confiscat și 1,5 metri cub de lemn.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si