VIDEO - Mâncătorul de Femei a fost ridicat astăzi de către poliție

Un individ extrem de periculos - supranumit Mâncătorul de Femei, a fost săltat astăzi de mascaţi, după ce ar fi ucis trei surori. Bărbatul este din Rădăuţi.

Author: Iulian Ciurea vineri 04 decembrie 2020 , 19:12

Încătușat și păzit de mascați înarmați până în dinți, Vasile Lavric a fost ridicat astăzi din locuința sa de la Rădăuți și dus în arestul Capitalei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Încătușat și păzit de mascați înarmați până în dinți, Vasile Lavric a fost ridicat astăzi din locuința sa de la Rădăuți și dus în arestul Capitalei, în urma unor percheziţii-fulger făcute de anchetatori, în curtea casei sale. Criminaliştii ar fi descoperit acolo mai multe rămăşiţe, care ar proveni de la victime diferite

„Au dispărut trei femei care au stat in concubinaj cu el”, spun oamenii.

Mâncătorul de Femei, a ajuns în sfârșit pe mâna poliției

Anchetatorii au intrat pe fir în urmă cu câteva săptămâni, după ce actuala concubină a individului, cu care are şi doi copii, a dispărut fără urmă.

Coincidenţă sa nu, acelaşi lucru s-a întâmplat cu alte trei femei din viaţa bărbatului, despre care nu se mai știe nimic de ani de zile. Erau surori, iar individul a fost căsătorit cu una dintre ele şi a avut relaţii extraconjugale cu celelalte două.

„Cred ca trebuia sa se intample de mult chestia asta. Era o poveste cunoscuta de multi din oras, si e un caz ciudat sa omori atatea persoane. Stiu ca a avut mai multe concubine, erau si surori”, spun oamenii.
Prima dintre ele, a dispărut în 1995, când avea doar 16 ani.

Ultima dată a fost văzută urcându-se în microbuz cu bărbatul. Pe-atunci, individul era căsătorit cu sora ei, care în aprilie 2005 a dispărut şi ea. câteva luni mai târziu și a treia soră, Ramona, era de negăsit. In 2014, anchetatorii au descins de mai multe ori la locuința lui, unde au făcut săpături, în căutarea femeilor dispărute. Niciuna nu a fost insa de gasit, parca le-ar fi inghitit pamantul.

Bărbatul supranumit Mâncătorul de Femei este acuzat de către poliție că a avut mai multe victime de-a lungul anilor

- Mi-a zis, uite-te la mine ce spun, toate cele trei fete sunt la mine! Moșul a spus! Ăsta e un animal! Altceva nu se numește!
- Și spuneți că toate trei fetele... le-a ingropat?
- Eu așa spun!, crede mama victimelor.

Individul a fost găsit vinovat atunci doar pentru tentativă de omor, după ce a bătut-o crunt pe una dintre surori, şi a fost arestat preventiv. În lipsa altor probe, însă, judecătorii au decis că cel supranumit mâncătorul de femei nu este un pericol public.

Astfel, pedeapsa finală a fost de 3 ani de închisoare cu suspendare. Acum, individul a fost reţinut şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Dacă se va dovedi că probele găsite de anchetatori în curtea sa sunt concludente, Vasile Lavric ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si