Elianis Garrido, în vârstă de 35 de ani, a fost văzută de telespectatorii postului Canal 1 prăbușindu-se în timpul unei transmisiuni în direct săptămâna trecută.

Citește și: O tânără de 15 ani a fost adusă cu elicopterul în Capitală, după ce a căzut de la înălțime

După ce Elianis își pune mâinile pe față și apoi cade de pe scaun, co-gazda emisiunii se grăbește în ajutorul ei, potrivit  Publimetro.co.

Elianis Garrido și colegul de studio, cu câteva secunde înainte de momentul critic

[Sursa foto: Twitter]

Acesta este momentul șocant în care prezentatoarea TV din Columbia s-a prăbușit pe podeaua studioului în mijlocul unei transmisiuni în direct.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Elianis Garrido a suferit incidentul medical în timp ce prezenta emisiunea Lo Sé Todo (Știu tot) pe canalul de stat Canal 1, în Columbia.

Citește și: VIDEO. O păpușă bântuită a stârnit panică într-un studio TV

În filmările dramatice ale emisiunii, Elianis, în vârstă de 35 de ani, este văzută ținându-și fața în timp ce co-prezentatorul ei vorbește, înainte de a cădea brusc de pe scaun și ajunge pe podea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lo Sé Todo Colombia (@losetodocol)

Când femeia cade pe podea, toată echipa din studioul TV intră în acțiune. Un bărbat care stătea în spatele camerelor este arătat aruncând hârtiile pe podea în timp ce alergă în ajutorul colegei sale, aplecându-se să verifice în ce stare se află.

Co-prezentatorul Ariel Osorio se ridică rapid în picioare și solicită o pauză publicitară înainte de a se grăbi și el să-și verifice colega.

Vedeta a dat explicații despre leșinul de la TV

Garrido, care este recunoscută pentru cariera ei de dansatoare și prezentatoare de televiziune, a dat asigurări că ceea ce s-a întâmplat nu a făcut parte dintr-un spectacol sau pentru a obține rating, ci s-a datorat unei probleme de sănătate.

Vedeta a mulțumit echipei sale de lucru pentru reacția imediată, medicilor și asistentelor care au tratat-o.

„Din păcate, uneori acordăm prioritate multor lucruri și acordăm locul al doilea subiectelor despre care credem că sunt comune, precum o gripă care se poate agrava sau se poate transforma în bronșită, sau ceva mai rău”, a spus columbiana din Barranquilla, care găzduiește programul alături de Ariel Osorio.

Moderatoarea columbiană a explicat că oamenii care lucrează în televiziune sunt supuși unui stres constant și că "o tragedie poate lovi oriunde și oricând".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si