Cel mai frumos birou de vară este, cu siguranță, la malul mării. Cu tălpile-n nisip și cu sunet de valuri pe fundal și-ar dori să lucreze tot mai mulți români.

Cum pandemia a dovedit că multe job-uri se pot face de la distanță, bucureștenii- in special- încep să-și caute de închiriat apartamente la Constanța, pentru perioada fierbinte, de vară.

Valurile, briza mării și tot ce înseamnă atmosfera de acolo te fac să ai o altă energie, un alt vibe în ceea ce privește munca, dacă ar fi să ne raportăm la munca online.

Munca de la distanță pe timp de vară- malul mării este preferat

O tânără din București, psihoterapeut de meserie, de mai bine de un an își tine ședințele cu pacienții pe laptop. De ceva vreme o tentează tot mai mult gândul de a se muta pe litoral, pe toată perioada sezonului estival.

„Eu și soțul meu suntem în căutări, ca să zic așa, pentru a ne încadra în buget. Am văzut că sunt foarte multe oferte în genul acesta, anul ăsta”, spune tânăra.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În Faleză Nord- un cartier renumit din Constanța- situat deasupra mării- prețurile pornesc de la 600 euro/lună. Avantajul este că plajele cochete din oraș nu sunt aglomerate și parcă nici nu și-au pierdut frumusețea naturală:

„Eu unul sunt pro atmosfera asta de job pe plajă că și pentru mine că îmi încep ziua cu o cafea si îmi fac rapoartele pe plajă cu laptopul și sunt încântat să văd cât mai mulți oameni făcând asta”, spune un administrator de plajă.

Prețurile cresc, însă, chiar și de 5 ori cu cât te apropii de stațiunea Mamaia. În acest complex de lux, administratorii negociază doar pentru clienții care închiriază timp de 3 luni.

Munca la distanță de la malul mării, chirii uriașe

De exemplu acest apartament cu 2 dormitoare plus living are tariful de 3750 euro pe luna iulie, respectiv august, dar dacă se rezerva pe tot sezonul ,inclusiv iunie iulie august tariful devine 9200 euro

Însă priveliștea face toți banii, cred tot mai mulți clienți care plănuiesc să-și închirieze cuibul de vis la mare:

Cele mai solicitate apartamente din mamaia sunt cele care au o terasa generoasa cu vedere frontala spre mare. Aici oaspetii isi pot bea cafeaua sau pot munci cu plaja in fata.

De închiriat pe toată perioada verii sunt și vile spațioase atât spre Năvodari, cât și în sudul litoralului, însă tarifele se negociază.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si