VIDEO - Nicușor Dan cu părul lung, glume pe seama primarului Capitalei

Problemele Capitalei par mai mici de când primarul general refuză să se tundă. Părul lung al lui Nicușor Dan a stârnit amuzament.

Webeditor: Iulian Ciurea vineri 21 mai 2021 , 19:36

Nicușor Dan cu părul lung, glume pe seama primarului Capitalei
Nicușor Dan cu părul lung, glume pe seama primarului Capitalei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Frizura primarului general al Capitalei a devenit în ultima vreme ținta ironiilor pe internet și a împărțit în două bucureștenii:

„Are nevoie de o tunsoare cu siguranță! Măcar să arate ca un om decent, e importantă imaginea mai ales că e o persoană publică”, cred unii.

Alții- în schimb- ar trece cu vederea părul rebel al edilului- dacă ar simți că-n micul Paris- totul merge strună.

„Aș prefera pe unul cu o claie de păr, decât unul bine tuns care nu face treabă”, spun oamenii.

Primarul Capitalei are părul lung. Amuzament pe seama lui Nicușor Dan

De când i-a crescut atât de tare părul- s-au găsit destui care să se amuze pe seama look-ului de primar general. Pe paginile de socializare s-au viralizat mai multe fotografii comice: într-una din ele- cineva își imagina cum ar sta cuibul unei berze în freza lui Nicușor Dan- în vreme ce alticineva l-a văzut deja la final de mandat- cu părul cu mult mai jos de umeri...

Și în tinerețe Nicușor Dan a adoptat acest look mai rebel. Avea părul mult mai lung decât îl are acum- în plus își lăsa și barbă.

Edilul spune că are alte priorități acum- nu să umble prin saloane. Acum- de pildă- urgența ar fi deratizarea și dezinsecția capitalei- căci e plin de căpușe, țânțari și șobolani.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si