Mama Luizei: „Cinci luni (n.r. au trecut) si noi nu stim absolut nimic... Nu mai putem trai. Eu una nu mai pot”.

Epuizata de-atata neputinta, mama Luizei cauta- cu disperare- o speranta de care sa se agate insa de cand fiica ei a disparut, zilele femeii arata la fel: cand nu e acasa si asteapta un semn de la anchetatori, incearca singura sa afle informatii noi, la sectia de politie.

Acolo a fost chemata astazi- pentru prima oara- si cealalta fiica,
sora Luizei.

Mama Luizei spune ca mai multa atentie din partea anchetatorilor ar merita membri familiei Dinca: audiati in calitate de martori, saptamana trecuta, la Bucuresti, acestia si-au reluat vietile, in ciuda acuzatiilor aduse de presupusi martori.

Din spusele lor, Elena Dinca- sotia suspectului- n-ar fi fost deloca straina de faptele recunoscute ale sotului.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citeste si: Luiza Melencu NU mai apare pe pagina ”Copii dispăruți” de pe site-ul Poliției Române

Reporter: Ati incercat pana acum sa luati legatura si cu familia lui Gheorghe Dinca, sa ii cereti sotiei mai multe raspunsuri, poate are ceva de spus?

Monica Melencu, mama Luizei: Eu asta nu am incercat... N-am incercat. A fost doar domnul avocat Tonel Pop in prezenta lor. Oricum se minte cu nerusinare. In ziua cand a disparut Luiza, atunci pe 14, la doua saptamani a venit sotia domnul Dinca, in ziua cand a disparut Alexandra, fiica era la poarta domnului Dinca- astea sunt doua concidente.

Potrivirile bizare, invocate de mama fetei rapite, nu au, deocamdata, o justificare oficiala. Anchetatorii se concentreaza pe analizarea probelor gasite in locul presupuselor crime si pe audierea celor care ar fi intarziat nepermis de mult operatiunea de salvare a Alexandrei.

Printre acestia s-a aflat- ieri- prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Caracal- Catalin Zavoianu.

Monica Melencu, mama Luizei: Daca nu ii era frica de ceva, dansul nu fugea in halul in care fugea. Daca era la un cross nu alerga asa. Mi-ar fi fost rusine sa alerg in situatia in care era dansul ca procuror, a fugit de responsabilitati.

Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie a deschis un dosar in rem in cazul Caracal. Cei asupra carora planeaza vina vor fi cercetati cercetati pentru abuz în serviciu, privind modul in care au instrumentat dosarul.

Citeste si: “Luiza s-a întâlnit cu soția lui Gheorghe Dincă”- Dezvăluire-șoc în cazul crimelor din Caracal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si