Luiza Melencu NU mai apare pe pagina ”Copii dispăruți” de pe site-ul Poliției Române

Luiza Melencu, una dintre fetele care ar fi victima lui Gheorghe Dincă, NU mai apare pe pagina ”Copii dispăruți” de pe site-ul Poliției Române.

Author: R.B. joi 29 august 2019 , 14:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  UPDATE: La scurt timp după publicarea articolului, Luiza Melencu a apărut pe pagina ”Persoane dispărute” a Poliției Române.

  Luiza Melencu a figurat pe pagina ”Copii dispăruți” de pe site-ul Poliției Române până miercuri. Conform informațiilor, Luiza dispăruse din data de 14 aprilie 2019.

  Erau prezentate semnalmentele și cu ce era îmbrăcsată la data dispariției. Mai jos o captură cu pagina pe care apărea Luiza.

  Doliu în televiziune! Prezentatoare TV, moartă din cauza vitezei la volan! Avea doar 39 de ani

  Citeste si: VIDEO| Noi probe găsite în casa lui Dincă. Au venit și medicii legiști

  Joi, Luiza nu mai apare pe pagina ”Copii dispăruți”. În schimb Alexandra Măceșanu încă mai figurează în lista dispăruților. 

  În data de 15.04.2019, lucrătorii Postului de Poliție Dioști au fost sesizați, prin plângere, de către o persoană de sex masculin, din comuna Dioști, sat Radomir, jud.

  Dolj, cu privire la faptul că, nepoata sa, în vârstă de 18 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul  din comuna Dioști către municipiul Caracal și nu a mai revenit.

  Citeste si: ULTIM MOMENT! Ce au putut să găsească polițiștii în casa criminalului din Caracal în urmă cu puțin timp! Toată lumea a fost șocată de numărul hainelor de femei din imobil

  Gheorghe Dincă a recunoscut, la audieri, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul.

  De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, însă anchetatorii nu au reuşit să afle de la el unde i-a aruncat corpul.


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si