„De la finalul lunii mai va începe programul „Litoralul pentru toți”, ceea ce presupune că tarifele vor fi cu până la 75% mai mici decât în vârful sezonului. Cu mai multe detalii vine colega mea, Raluca Sevastru”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO Care sunt cele mai căutate locuri de muncă pe litoral? Mai mulți oameni au ajuns să fie administratori după ce au început cu job-uri de sezon

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Raluca Sevastru, reporter: Cele mai mici tarife la cazare de pe litoral vor fi întâlnite în stațiunile: Eforie Nord, Mamaia și Jupiter. Totuși, pentru a beneficia de prețurile reduse, trebuie să ne cazăm minimum trei nopți. Să luăm ca exemplu un hotel de două stele din Eforie Nord. Plătim 35 de lei pe noapte, de persoană, dar fără mic dejun. În stațiunea Mamaia, prețurile încep de la 100 de lei pe noapte pentru o cameră la trei stele. Cine vrea cazare all-inclusive achită 200 de lei pe noapte, de persoană, la un hotel de trei stele din stațiunea Jupiter.

Când va începe programul „Litoralul pentru toți”

Raluca Sevastru, reporter: Reprezentanții Federației Patronatelor din Industria Ospitalității au transmis că, până în prezent, peste 65 de hoteluri de pe litoral s-au înscris în program. Așadar, vorbim de aproximativ 8.000 de locuri de cazare disponibile pentru turiști.

E bine de știut faptul că sejururile vor putea fi plătite și cu tichete de vacanță. „Litoralul pentru toți”, cel care aduce cele mai mari reduceri la cazare, se va desfășura între 31 mai și 20 iunie, iar următoarea perioadă începe în toamnă.

Citește și: VIDEO În căutarea piscinelor de la malul mării: ”Reprezintă principala atracție pentru turiști”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: