VIDEO - Pepe vs Raluca Pastramă: ordinul de protecție a fost anulat

Pepe o acuză pe Raluca Pastramă că l-a fi înşelat şi i-ar fi înscenat episodul violent în care soţia lui susţine că ar fi lovit-o. Ordinul de protecție, anulat.

Author: Iulian Ciurea marți 24 noiembrie 2020 , 19:27

Soția lui Pepe a rămas fără ordinul de protecție. Cei doi vor divorța la tribunal
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Mi se intampla niste lucruri pe care nu le merit”, crede Pepe.
Pepe a ieşit învingător astăzi de la Judecătoria Sectorului 2, dar nimic nu pare să-i şteargă mâhnirea. A vorbit pentru prima dată despre cauza rupturii dintre el şi Raluca Pastramă: presupusa infidelitate a soţiei sale.

- Discutia a plecat de la faptul ca ai aflat ca te insala.
- Da, e adevarat, spune artistul.
Ba mai mult, cântăreţul spune că femeia care încă îi este nevastă în acte i-ar fi înscenat episodul în care el ar fi bătut-o, doar pentru a-i păta şi mai mult imaginea.

„Cum sa ma intrebati daca am probe, nu a fost niciun act de violenta, nimic, s-au incercat sa se construiasca probe pentru divortul ce urmeaza si nu s a putut. Nu a existat vreo violenta, daca exista vreo violenta ar fi fost demonstrata astazi, de asta am tacut, sa vedeti ce frumoasa e la fata, neavand nimic, si-a retras plangerea”, spune Pepe.

Raluca Pastramă și Pepe au fost la tribunal. Ordinul de protecție, anulat de instanță

Fără mască a surprins-o şi pe Raluca Pastramă o echipă Kanal D, în momentul în care mergea să-şi verifice fiicele la grădiniţă. Machiată şi aranjată, pe faţa Ralucăi nu se observă vreun semn evident de lovitură. Raluca nu a vrut nici astăzi să comenteze în niciun fel înfrângerea suferită în instanţă sau despre loviturile violente pe care susţine că Pepe i le-ar fi aplicat în urmă cu 5 zile.

- Ne spui ce s-a întâmplat astăzi la proces, este adevărat că ai fost agresată?
- Lasă, dacă vrea, să vă spună el, eu nu am nimic de comentat, a spus Raluca Pastramă.
La termenul de astăzi din instanţă a fost prezentă şi Oana Roman, prietenă bună cu Pepe, care a venit să-l susţină pe artist.
- Oana Roman?
- Ca martor, si ea are fetita la clubul de tenis unde o avem si noi si nu a existat acel scandal in parcare, despre asta e vorba, a spus Oana Roman.

Soția lui Pepe a rămas fără ordinul de protecție. Cei doi vor divorța la tribunal

Întrebat dacă are de gând să înainteze vreo acţiune legală după tot ce a păţit, răspunsul lui Pepe a fost tranşant.
„Am de crescut si educat copii, nu stau sa ma joc sa facem o plangere, sa mai fac niste probe sa am si eu ca m-ar fi batut, pai cica, daca nu ar fi nu s-ar mai povesti”, a spus Pepe.

Astăzi, Judecătoria Sectorului 2 i-a dat câştig de cauză lui Pepe, iar ordinul de protecţie primit de Raluca de la poliţie nu a fost prelungit, întrucât soţia artistului şi-a retras plângerea, în lipsa unor probe care să ateste că a fost într-adevăr lovită. Cu toate acestea, se pare că cei doi se vor mai întâlni în faţa instanţei, la procesul de divorţ, întrucât au renunţat la o separare amiabilă, în faţa notarului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si