VIDEO - Piedone, declarații halucinante: "Proști, dar mulți!"

Sunt proști, dar mulți, spune Cristian Popescu Piedone cei care l-au votat primar în sectorul 5. Declarații halucinante la tribunal, în procesul Colectiv.

Author: Iulian Ciurea miercuri 30 septembrie 2020 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Mulți i-ați făcut proști. Sunt proști, dar mulți, Măria voastră! Mulți! Mulți!”, a declarat Piedone pe treptele tribunalului.
Iată reacția halucinantă a lui Cristian Popescu Piedone care- de pe treptele Curții de Apel București- reproșează opiniei publice că prea îi pune la zid pe cei care și-au pus soarta în mâinile lui.

Declarații halucinante ale lui Piedone, la tribunal, la procesul Colectiv

Între timp- în cartierele sărace ale sectorului 5- oamenii formulează acuzații extrem de grave. Sunt voci care susțin că Piedone ar fi împărțit o grămadă de bani drept mită pentru ca oamenii să-l voteze.

Citeste si: Cristian Popescu Piedone dă replica după ce s-a auzit că are CORONAVIRUS

„S-au dat bani mulți... Câte 100 de euro plătea lumea ca să-l voteze pe el!”, spun oamenii.
Dacă e adevărat sau nu... știu doar cei implicați în astfel de fapte...

căci nu există vreo anchetă în acest sens. În schimb- există destui oameni care-l numesc „baronul nostru” și spun că i-au dat votul cu toată încrederea de pe lume.
Pentru această femeie- condamnarea lui Piedone în primă instanță la peste opt ani de închisoare în dosarul Infernului de la Colectiv- n-a contat nici cât negru sub unghie.

Piedone, declarații halucinante la tribunal, la procesul Colectiv: Proști, dar mulți!

”Nu știu ce rău a făcut omul ăsta..... ei sunt vinovați care au închis ușile!”, consideră unii.
“Moralitatea in cazul sau e in fapte, iar daca el a facut ceva pentru oras si oamenii au vazut rezultate si au vazut ca se simt mai bine... Atunci acesti oameni facut efortul sa il repuna in functie chiar daca el a fost integrat in alte aspect sociale”, spun psihologii.

Citeste si: Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră!

Nu toți au mers pe acest principiu... Unii sunt revoltați până la cer și înapoi.
„Să se ducă la el la sect 4.... să vină Vanghelie! Să îl dea jos.... să îl dea toată lumea jos!”, strigă oamenii.
„Este vinovat, dar dacă poporul a șters cu buretele... eu ce să fac? Nu am votat!”, spun oamenii.
Înainte cu o lună ca morții de la Colectiv să fie comemorați- Piedone a fost chemat la un nou termen de judecată- dar nu s-a simțit pregătit să dea declarații în fața instanței. A răbufnit în schimb înainte să ajungă în sală- declarând că e în fața unui pluton de execuție.

La procesul Colectiv, declarații halucinante. Piedone: Sunt nevinovat și am încheiat discuția!

“Și copii mei dacă se aflau în noaptea aia în acel bar, nu club, la fel veneam în fața dumneavostră cu copiii mei morți și vă spuneam că sunt nevinovat!”, strigă sus și tare Cristian Popescu Piedone, condamnat la peste 8 ani de închisoare în primă instanță.
La ieșire a purtat o mască pe care a scris „nevinovat”- dar la fel de nervos a plecat.
„Sunt nevinovat și am încheiat discuția!”, pretinde Piedone.

Citeste si: Cine a câștigat prima dezbatere televizată dintre Trump şi Biden. Trump, făcut clovn de adversarul său și ”cel mai rău preşedinte pe care l-a avut America”

Prins în atâtea controverse- Cristian Popescu Piedone nu se poate bucura încă de victorie. După contestația contracandidatului său liberal- autoritatea electorală ar putea decide să fie numărate încă o dată voturile în sectorul 5.
Cât privește sectorul 1- situația e câte se poate de clară după 24 de ore de scandal. Clotilde Armand a câștigat în fața rivalului. Doar că acum- Dan Tudorache strigă că a fost furat la voturi şi susține că are de partea lui presupuse dovezi- plus sutele de susţinători care demonstrează în stradă. Nemulțumită e și Adriana Bahmuțeanu- care e supărată că nu știe nici acum câți bucureșteni au votat-o!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si