Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Praful saharian, aur pentru spălătorii. Șoferii au stat la cozi toată ziua, pentru a-și curăța mai repede mașinile. ,,Ne-am făcut prieteni pe aici''

Buzunarele proprietarilor de spălătorii auto au fost umplute în urma prafului saharian care s-a depus pe mașinile șoferilor.

Redactia Stirile Kanal D,

Praful saharian, aur pentru spălătorii [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Praful saharian a umplut și buzunarele proprietarilor de spălătorii auto. Dornici să-și curețe cât mai repede mașinile, șoferii au stat la cozi toată ziua. În unele locuri, patronii chiar au rămas fără rezerve de detergenți, a transmis Simona Pătruleasa.

Praful saharian, aur pentru spălătorii

Acest șofer din Buzău are de așteptat zeci de minute până îi vine rândul să spele mașina de praful saharian depus peste noapte. Muzica din boxe îl ajută să se calmeze după ce a făcut turul mai multor spălătorii din oraș.

Citește și: VIDEO: Când scăpăm de norul cu praf saharian din România. Anunțul ANM de ultimă oră

În orele petrecute de șoferi în coloanele de la spălătorii, s-au legat chiar și prietenii.

,,Ne-am făcut prieteni pe aici. M-am împrietenit aici cu tovarășul Toma. Discutați despre praful saharian. Da, îl luăm acasă să-l punem pe pereți'', a spus un șofer.

Citeste si: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Spălătoriile au fost asaltate de șoferi încă de la primele ore ale zilei.

,,M-am trezit, l-am întrebat pe tata cine a mers cu mașina. Mi-a zis, uite că a fost praful ăsta saharian. M-am uitat și pe case, tabla e praf. Mai ies și eu, sunt tânăr. Mai o gagică, mai una alta, nu ai cum să stai cu ea murdară'', a spus alt șofer.

Coloanele de mașini s-au lungit dincolo de porțile spălătoriilor, ocupând o parte din șosea.

,,Am nepot de dus la școală, de luat. Mă duc așa în tot orașul, mi-e rușine mie'', a spus un șofer. 

Și la această spălătorie din Brașov, cele șapte spații au fost insuficiente pentru zecile de mașini care au format coadă. Nea Nicu a ales spălătoria self service pentru a curăța autoturismul așa cum își dorește.

Mai întâi l-a acoperit integral cu spumă, apoi a folosit cu precizie o perie, pentru a îndepărta praful de pe caroserie.

,,În general nu o frec cu peria, dar acum am dat numai spumă. Nisipul ăla poate să afecteze în vreun fel mașina dacă lăsați așa? Păi e ca o sablare, nu? Normal că afectează. Deci trebuie să o curățați calumea ca să nu aveți probleme? Corect, corect'', a spus Nea Nicu.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

În aceeași situație au fost și alți brașoveni.

,,Cât timp ați muncit să o spălați? Un sfert de oră. Mai lungă a fost așteptarea? Da, din păcate, da, că toate mașinile din Brașov sunt pline. Cât ați stat la coadă? O jumate de oră'', potrivit unui șofer. 

La spălătoriile self service, curățarea mașinii costă în jur de 20 de lei. Cei care aleg spălătoriile convenționale plătesc chiar și de trei ori mai mult dacă vor o igienizare interior- exterior.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI