VIDEO - Predica șocantă a unui preot. Discurs halucinant legat de vaccinare: ”Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge”

Predica bulversantă a unui stareț respectat în Moldova șochează opinia publică. Părintele a îndemnat oamenii adunați în număr mare la slujbă să nu cumva să se vaccineze pentru că le-ar crește solzi de pește pe tot corpul. Mai mult, fața bisericească asociază serul salvator cu boli crunte care duc la moarte. Vorbele lui au împărțit în două credincioșii: unii îl blamează, alții îl cred și se tem să se mai vaccineze.

Author: Mircea Pop sâmbătă 12 iunie 2021 , 18:22

Predica șocantă a unui preot: Discurs halucinant legat de vaccinarea anti-COVID
Predica șocantă a unui preot: Discurs halucinant legat de vaccinarea anti-COVID
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”După vacinare, după o perioadă mică de timp, și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi ca la pești. Oamenii se vor umple de solzi

și cancere de sânge care vor fi trasmise către întregul corp uman, corpurile se vor umple cu răni din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală!”, spune preotul.

Zeci de credincioși au ascultat predica

Predica bulversantă a fost rostită în timpul slujbei de starețul Zenovie de la Mănăstirea Nechit din Neamț și ascultată atent de zeci de credincioși. Părintele îi avertizează pe toți că vaccinul le-ar aduce de faptul moartea, iar pe celor care au apucat să-l facă le transmite că se va ruga pentru ei:

”Toți care și-au făcut vaccinul să se aștepte de următoarele boli: boli teribile de piele, insufucență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinați în combinație cu noua necunoscută epidemie nu vor avea putere să meargă, vor fi un zombie, adică exact cum vedem pe cei care sunt drogați”.

Citeste si: Decizia luată de Italia în privința vaccinului AstraZeneca

Unii credincioși cred cu tărie în cuvântul preotului

Îngrijorător e că astfel de vorbe străpung adânc și provoacă spaimă în sufletele multor credincioși care cred cu tărie în cuvântul preotului și se tem de ce e mai rău.

Pe de altă parte, mulți consideră că predica șocantă din mănăstire e mai mult decât nepotrivită. Slujitorii Domnului ar trebui să vorbească despre vindecarea sufletească, eventual, nu de efectele vaccinului, având în vedere că nu sunt medici ca să-și dea cu părerea, dar sunt personaje ale căror sfatur, de cele mai multe ori, sunt urmate de turmă...

Citeste si: Noi restricții eliminate de sâmbătă. Comitetul pentru Situații de Urgență, decizie de ultim moment

Reporterii Știrilor Kanal D au încercat să dea de starețul Zenovie Grigore, dar nu au reușit... Au vorbit însă cu monahul care-i este purtător de cuvânt și care spune că poziția anti-vaccinare rămâne fermă pentru că ar fi temeinic documentată.

Reacția Patriarhiei Române

Doar că superiorii lui nu își asumă nimic, ba chiar condamnă predica starețului. Partiarhia Română ne-a transmis într-un mesaj scris că:

„Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia, confundarea aberantă a Tainelor Bisericii cu actele medicale și multe alte confuzii, alimentate și preluate delirant de pe site-uri conspiraționiste, care dezinformează programatic, nu se intersectează niciodată cu realismul creștin și cu atitudinea echilibrată a Bisericii!”

Citeste si: ”Ne putem aştepta la un val patru mai intens”. Ministrul Sănătăţii, avertisment pentru cei care NU se vaccinează

Mănăstirea Nechit din județul Neamț este unul dintre cele mai vizitate lăcașe de cult din Moldova. Aici ajung, în fiecare an, sute de mii de pelerini care vor să se roage și să își găsească liniștea sufletească.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si