VIDEO-Psiholog timp de 20 de ani în spital, fără niciun fel de diplomă

O femeie a lucrat peste 20 de ani ca psiholog la un spital din Dâmbovița, angajată cu acte false. Ea a făcut parte și din comisii pentru eliberare condiționată.

Iulian Ciurea, miercuri 13 ianuarie 2021 , 19:12

O diplomă falsă a fost suficientă ca femeia să lucreze ca psiholog în spital
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sorinela Paraschiv- în trecut soția fostului șef de la Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița- vreme de două decenii a lucrat ca psiholog în spitalul județean- fiind angajată cu acte false- spun procurorii.

Ba mai mult- de ani buni- suspecta activa și la o clinică privată condusă de șefa secției de Psihiatrie a spitalului.

„Mi se pare absurd... e ceva foarte grav!”, spun oamenii.

Halucinant e că în 2013- în baza unui atestat de liberă practică falsificat și el- susțin anchetatorii- a ajuns în comisiile comisiile de expertiză medico-legală- care investigau viitorii deținuți. Practic- era cea care dădea verdictul dacă cineva are sau nu discernământ- iar în funcție de asta magistrații puteau dicta pedepsele.

O diplomă falsă a fost suficientă ca femeia să lucreze ca psiholog în spital

„A fost acoperită. S-au făcut toți că nu văd... au acoperit totul până m-am enervat eu!”, spune fosta șefă de la Pediatrie.

Dezvăluirile sunt făcute de fosta șefă a secție de Pediatrie- cea care a dat-o în vileag pe falsa doctoriță.

În 2019- când autoritățile au început să pună întrebări- ea a fost afară din spital- iar suspecta de acum pusă să-și dea demisia.

„E foarte grav ce s-a întâmplat acolo și făcea și pe deșteapta!”, spune doctorița.

Potrivit anchetatorilor- individa de 46 de ani a făcut doar doi ani de facultate- nu a promovat unele examene şi ar fi fost exmatriculată.

Și-a procurat însă diplomă falsă de licență și astfel s-a strecurat în sistem.

Psiholog fals în spital și în comisiile de eliberare condiționată. Anchetatorii: Avea relații sus-puse

Anchetatorii bănuiesc că ar fi profitat de relațiile sus puse ca să comită o astfel de infracțiune și atâta amar de vreme nimeni să nu o prindă!

Procurorii au descoperit că numai în doi ani- femeia consultase aproape 1.400

de pacienți- iar în ultimii opt ani a încasat din salarii peste 360 de mii de lei.

„Părea un pic bizară. O femeie ciudată, așa... Cred că și ea era puțin...”, spune o vecină.

Sorinela Paraschiv a fost săltată din vila pe care o deține în Dâmbovița și pe care a scos-o recent la vânzare- și adusă în București la audieri- la Parchetul General.

Încă este audiată și s-ar putea să iasă încătușată din biroul procurorilor.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR miercuri, 21 aprilie 2021: Euro scade, dolarul crește! Cum arată... Curs valutar BNR miercuri, 21 aprilie 2021: Euro scade, dolarul crește! Cum arată ultimele cotații
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
b1.ro
Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce... Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si