VIDEO-Psiholog timp de 20 de ani în spital, fără niciun fel de diplomă

O femeie a lucrat peste 20 de ani ca psiholog la un spital din Dâmbovița, angajată cu acte false. Ea a făcut parte și din comisii pentru eliberare condiționată.

Author: Iulian Ciurea miercuri 13 ianuarie 2021 , 19:12

O diplomă falsă a fost suficientă ca femeia să lucreze ca psiholog în spital
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sorinela Paraschiv- în trecut soția fostului șef de la Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița- vreme de două decenii a lucrat ca psiholog în spitalul județean- fiind angajată cu acte false- spun procurorii. Ba mai mult- de ani buni- suspecta activa și la o clinică privată condusă de șefa secției de Psihiatrie a spitalului.

„Mi se pare absurd... e ceva foarte grav!”, spun oamenii.

Halucinant e că în 2013- în baza unui atestat de liberă practică falsificat și el- susțin anchetatorii- a ajuns în comisiile comisiile de expertiză medico-legală- care investigau viitorii deținuți. Practic- era cea care dădea verdictul dacă cineva are sau nu discernământ- iar în funcție de asta magistrații puteau dicta pedepsele.

O diplomă falsă a fost suficientă ca femeia să lucreze ca psiholog în spital

„A fost acoperită. S-au făcut toți că nu văd... au acoperit totul până m-am enervat eu!”, spune fosta șefă de la Pediatrie.

Dezvăluirile sunt făcute de fosta șefă a secție de Pediatrie- cea care a dat-o în vileag pe falsa doctoriță. În 2019- când autoritățile au început să pună întrebări- ea a fost afară din spital- iar suspecta de acum pusă să-și dea demisia.

„E foarte grav ce s-a întâmplat acolo și făcea și pe deșteapta!”, spune doctorița.

Potrivit anchetatorilor- individa de 46 de ani a făcut doar doi ani de facultate- nu a promovat unele examene şi ar fi fost exmatriculată. Și-a procurat însă diplomă falsă de licență și astfel s-a strecurat în sistem.

Psiholog fals în spital și în comisiile de eliberare condiționată. Anchetatorii: Avea relații sus-puse

Anchetatorii bănuiesc că ar fi profitat de relațiile sus puse ca să comită o astfel de infracțiune și atâta amar de vreme nimeni să nu o prindă!

Procurorii au descoperit că numai în doi ani- femeia consultase aproape 1.400 de pacienți- iar în ultimii opt ani a încasat din salarii peste 360 de mii de lei.

„Părea un pic bizară. O femeie ciudată, așa... Cred că și ea era puțin...”, spune o vecină.

Sorinela Paraschiv a fost săltată din vila pe care o deține în Dâmbovița și pe care a scos-o recent la vânzare- și adusă în București la audieri- la Parchetul General. Încă este audiată și s-ar putea să iasă încătușată din biroul procurorilor.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si