VIDEO - Răfuiala ca în filme: Activist din Buzău, bătut de față cu polițiștii

Scenele unei răfuieli ca în filme au fost filmate în localitatea Săpoca din județul Buzău. Un activist care s-a dus pe urmele unor samsari de păsări a fost atacat cu bestialitate de față cu agenții de poliție. Înainte să îl bată, agresorii l-au urmărit în trafic unde au provocat mai multe tamponări intenționate.

Author: Mircea Pop duminică 13 iunie 2021 , 18:26

Răfuiala ca în filme: Activist din Buzău, bătut de față cu polițiștii
Răfuiala ca în filme: Activist din Buzău, bătut de față cu polițiștii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

M-au blocat, m-au nenorocit! M-au blocat! M-au nenorocit! Veniți, veniți la Cernătești!”- Cel care țipă ca din gură de șarpe este Robert Nițu, un activist din Buzău.

S-a dus sâmbătă în comuna Săpoca, unde aflase că se vând ilegal păsări.

Activistul a încercat să îi fotografieze pe samsari, pentru a sesiza public neregulile, însă gestul i-a iritat pe cei vizați. Aceștia au încercat să-l blocheze în trafic, cu mașinile puse de-a curmezișul drumului, moment în care au avut loc mai multe tamponări.

Activistul a sunat la 112

Activistul Buzoian a reușit să scape inițial, iar pe drum a cerut ajutorul poliției, prin apel la 112. El le-a spus agenților că abia scăpase de o agresiune cum numai în filmele cu mafioți mai văzuse.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul primarului acuzat de violarea unei minore de 12 ani. A fost lăsat în libertate

A fost întâmpinat de un echipaj dintr-o comună vecină care ar fi trebuit să-i ofere protecție. Doar că agresiunea a continuat însă de față cu polițiștii.

Într-un final, indivizii care au atacat au fost încătușați de mascați în fața postului de poliție de la Mărăcineni.

A fost întocmit dosar penal

În cauză polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de loviri și alte violențe și distrugere.

Citeste si: Bătaie cu ciocane, săbii și macete în plină zi. Un bărbat și-a pierdut viața

Robert Nițu spune că are motive să se teamă acum pentru viața sa. Nu este pentru prima oară când atrage reacții violente din partea celor pe care îi filmează, uneori într-o manieră insistentă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si