VIDEO | România, raiul pedofililor străini: 30 de euro e prețul pe care îl plătesc copiilor săraci racolați direct din stradă

30 de euro e prețul pe care pedofilii străini îl plătesc copiilor săraci racolați direct din stradă și transformați în obiecte sexuale. Mărturia tulburătoare o face un adolescent care e martor din umbră la orori și care a stat de vorbă cu reporterii emisiunii Asta-i România. Mai revoltător e că minorii exploatați nu au nici 10 ani împliniți și că faptele acestor indivizi cu apucături nefirești sunt puse în scenă sub nasul autorităților. Atenție, imaginile și detaliile au un puternic impact emoțional.

R.B., duminică 13 octombrie 2019 , 18:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dezvăluirile tulburătoare ale acestui adolescent ar putea fi dovada vie că România a devenit în timp rai pentru pedofilii străini. E unul dintre martorii din umbra la toate ororile care se petrec aici la adapostul întunericului și departe de ochii autorităților.

Bucuresti - Gara de Nord, principala poartă de intrare în țară e, totodată, și unul dintre cele mai famate locuri.

Citeste si: Povestea înfiorătoare a fetiței abuzată sexual de propriul tată! Ce a făcut pentru a se proteja e de domeniul fantasticului. Medicii studiază cazul! VIDEO ȘOCANT

Este colțul de iad care pune România pe harta rușinii în Europei când vine vorba de un fenomen extrem de periculos, care face tot mai multe victime în rândul copiilor neajutorați. Indivizi străini, cu apucături bolnave, vin aici ca să-și găseasca pradă ieftină, dar mai ales vulnerabilă. În plasa lor cad cu voie sau fără voie copii nevinovați, orfani ai nimănui, care se vând și pe un codru de pâine.

Prea săraci, flămânzi și îmbrăcați în zdrențe, micuții cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani, sunt ținta ideală pentru "oamenii" cu bani dar cu pofte nefirești, care le cer să-și vândă inocența și trupurile firave pentru câțiva zeci de lei.

Citeste si: VIDEO | Legea care a deschis porțile închisorilor pentru 21.000 de infractori. Printre ei se află și un suspect în cazul crimei din Piața Constituției

În ultimii 5 ani, cel puţin 17 pedofili străini au acţionat în România. Unele cazuri sunt cunocute, pentru că au fost prinşi, trimişi în judecată și condamnați. Alte victime, însă, au tăcut.

În 2014, în mai puțin de un an neamțul Daniel Otto și partenerul său de viață abuzaseră șase copii racolați din zona gării de nord. victimele erau forțate să consume droguri și să se uite împreună cu pedofilii la filme deocheate. Stupefiantul caz a ajuns în atenția autorităților după ce copiii s-au revoltat și au vrut să-i arunce pe străini în Dâmbovița. Cei doi au fost condamnați la peste 6 ani de închisoare pentru abuz asupra minorilor, pornografie infantilă și nerespectarea legii stupefiantelor.
Iar recent, un olandez a răpit o biată fetiță dintr-un sat sărac din Dâmbovița, a abuzat-o după care i-a luat viața. El a fost scăpat de autorități, a fugit acasă unde s-a sinucis.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si