Drumul spre stațiunea Muntele Băișorii din județul Cluj a fost ticsit de mașini. Abia dacă au putut să treacă una pe lângă alta- iar la un moment dat... s-a blocat totul. Lipsa locurilor de parcare i-a făcut pe șoseri să le lase pe marginea șoselei- astfel că haosul a fost la el acasă. Și pârtiile au fost pline ochi...

dar imaginea s-a repetat obsesiv în toate stațiunile.

Pârtiile din Păltiniș au devenit furnicare în aceste zile. Turiștii au profitat de ninsoarea ca în povești și de vacanță ca să facă sărbătorile de neuitat.

„Daca ieri ploua, azi ninge din belsug. E super fain si oamenii pentru ca am vzut ca ninge, s-au uitat pe webcam si au venit in numar foarte mare, haideti la sport, lasati sarmalele, le mancati seara, dati-le jos aici pe partie.

Aglomerație cruntă în stațiunile montane de sărbători

„Ne bucuram foarte tare ca a inceput sa ninga. Fiind vremea destul de calda in oras, aici ne bucuram de ninsoare, fulgii sunt destul de mari, partiile sunt pline.

„Foarte fain afara, a venit iarna si trebuie sa incercam sa dam sarmalele afara si salata de boeuf si la 30 plus inca mai putem invata ceva.

Suntem in aer liber si avem nevoie de miscare, mai ales dupa sarbatori”, spun turiștii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Multi au profitat de timpul liber pentru a invata sa schieze sau sa de dea cu placa.

„Cat de cat bine la inceput, imi place foarte mult. Zapada este foarte buna aici la Paltinis si sper sa invat cat mai bine”, spun turiștii.

Administratorii partiilor au luat o serie de masuri pentru ca iubitorii sporturilor de iarna sa se poata relexa in voie.

Măsuri sporite pentru siguranța turiștilor

„Se simt in siguranta, avem oameni care sunt imprastiati prin resort care le atrag atentia asupr distantarii, purtarii mastii, au devenit deja agasanti, dar rezultatele se vad. Lumea se simte in siguranta. Am avut si multe controale care au constatat doar ca sunt foarte bune aceste masuri”, spun administratorii.

„Am evadat pentru o zi sa ne relaxam un pic dupa pr=jiturile si mancarurile traditionale.
Am iesit un pic in natura, ne simtim bine. Sunt impreuna cu familia si am venit sa mai ardem un pic din caloriile pe cre le-am acumulat in zilelele acestea”, spun turiștii.

Cine nu s-a distrat cu schiurile sau cu placa, s-a relaxat pe partia de sanii sau la plimbare. Pana pe 10 ianuarie partiile de schi de aici vor fi deschise in fiecare zi pana la 9 seara.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si