„Fie că e vorba despre o cerere sau un contract important, orice act are nevoie de semnătura noastră. Felul în care ne iscălim este unic și spune mai multe despre noi decât am crede. Cum se analizează semnătura cuiva și ce trăsături de personalitate ies la iveală, ne spune, astăzi, Oriana Scântei, expert grafolog”,a  transmis Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO Incredibil ce a scris un șofer de camion în procesul-verbal de contravenție. Polițiștii rutieri au rămas fără cuvinte

Expertul grafolog, Oriana Scântei, a spus că semnătura reprezintă modul în care vrem ca exteriorul nostru să fie perceput de către alți oameni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

De asemenea, specialista a precizat faptul că, într-o semnătura se analizează mai multe aspecte, precum: direcția scrisului, presiunea exercitată asupra hârtiei sau locul unde este plasată semnătura în raport cu scrisul de mână.

Citește și: VIDEO-Scrisul, metoda care ne dezvăluie personalitatea! ,,Studiază cunoașterea și înțelegerea procesului de gândire al fiecărui individ''

Oriana Scântei a spus și ce trăsături ale unei persoane pot fi aflate în funcție de semnătură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si