”Anchetatorilor din Teleorman le-au trebuit câteva zile să ia primele măsuri, după ce faraonul din Buzescu, care a blocat toată localitatea cu nunta fiului său. Socrul mare și-a petrecut noaptea după gratii fără porci la proțap și departe de bolizii pe care i-a scos la defilare pe străzi. Este acuzat că a pus cortul și alte ornamente în mijlocul drumului”, a transmis Radu Andrei Tudor.

Socrul mare, reținut după nuntă

La 3 zile după nunta cu fală, care a blocat o întreagă localitate din Teleorman, polițiștii au găsit țapul ispășitor. Socrul mare a fost reținut, acuzat că ar fi instigat la blocarea drumului.

”Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi solicitat amplasarea cortului și a ornamentelor specifice evenimentului, a scenei și recuzitei în apropierea locuinței din localitatea Buzescu, unde a fost organizată nunta, fapt ce a perturbat major traficul rutier”, a precizat Daniela Pășu, purtător de cuvânt IPJ Teleorman.

Citește și: A crezut că s-a căsătorit cu femeia vieții sale, dar era de fapt un bărbat deghizat! Șocul teribil pe care l-a trăit un indonezian la câteva zile după nuntă

Doar bărbatul nu a stat pentru multă vreme după gratii, ci a fost eliberat pe bună dreptate, spun cei din Buzescu. N-ar fi făcut rău nimănui, doar ar fi respectat datina care-i deja o lege nescrisă în localitatea înțesată cu palate cu turnulețe și lei din aur.

”A fost o nuntă ce altceva să fie. Ce, n-a mai fost nuntă sau ce? Nu înțeleg ce scandal. A fost 5 minute nunta, ce a trecut cu ăla și cu tot alaiul ăla și acuma ne băgați la toate televiziunile  n-aveți ce să faceți sau ce? Ne-ați văzut mai proști în comuna asta? Așa e la noi la țigani, se face nuntă, s-a dus și a cerut fata de la tatăl ei și a avut doi miei și acolo 2 baxuri de vin și ne-ați băgat la toate televiziunile.

Nu vă un pic de rușine? În loc să vă duceți să vă faceți treaba ați venit la noi în sat. Am omorât pe cineva? Ne-am certat cu cineva, ce am făcut? Poliția a fost ca să nu treacă cineva drumul sau să nu lovească cineva vreo mașină, pentru 5 minute unde a fost alaiul ăla. Care vă e treaba? E țigani care are mai multe firme, nu-i așa...țiganii ăia lucrează”, explică o femeie.

Ce spun oamenii din localitate?

Bolizi de sute de mii de euro au defilat pe șosea, iar curcanii, porcii, chiar și un vițel viu ce au fost gătiți la proțap au fost plimbați întâi prin toată localitatea să se minuneze România.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

”Au făcut oamenii petreceri, și-au însurat copii”, mai spune cineva.

Citește și: Ce spune părintele Calistrat Chifan, despre căsătoria după 30 de ani: ”Nu o să mai ai atracția trupească sau sufletească”

Muritorii de rând de prin comună au privit cu jind alaiul prosperității.

”Mami sunt frumoase într-adevăr nunțile și chiar ceea ce fac.

Ne plac, dar trebuie să ai cum se zice buget ca să poți să te încadrezi în ceea ce fac ei. Nu știm de unde provin atâtea venituri și asta este, noi mai puțin... Noi am muncit suntem pensionari și ne limităm la puținul pe care îl avem”, a adăugat o femeie din localitate.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

”Mamă noi suntem că ăștia? Ăștia au bani mămicuță! Uite eu am 68 de ani și așa i-am pomenit aici păpușă mamă. Da, așa ei așa face, au mașini ei cu avioanele, ei miliarde mamă. Multă lume tai porcul, ei nu taie porcul cum îl tăiem noi în curte. Ei îl taie pe mijlocul străzii ca să vadă toți ce face ei”, mai precizează o doamnă.

Inițial, polițiștii din Teleorman au deschis un dosar penal, dar nu au constatat să fi fost tulburată ordinea și liniștea publică. Ancheta e preluată acum de Parchet, iar socrul mare e cercetat în continuare, dar în stare de libertate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si