VIDEO| Stațiunile montane, asaltate de turiști în weekend

A fost un weekend supra aglomerat în stațiunile de pe Valea Prahovei. Muntele a tras mii de turiști care au vrut să respire aer curat și să admire priveliștea din vârful masivelor. Dar până să ajungă acolo oamenii au avut de îndurat cozile interminabile de la telecabină. Cei care nu au avut răbdare au urcat cu mașinile, iar Transbucegiul s-a transformat într-o uriașă parcare.

R.B., duminică 12 iulie 2020 , 18:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Platoul Bucegi a fost astăzi ținta principală a turiștilor de toate vârstele, bunici, părinți sau tineri îndrăgostiți, cu toții au ales să fie astăzi la înălțime unde să se bucure de aer curat și liniște. Pentru a respecta distanțarea socială, cel mult nouă oameni pot intra în telecabină. Drept urmare, turiștii ajung să aștepte chiar și trei-patru ore pentru a urca sau a coborî de pe munte.

Citeste si: Anunț foarte important pentru toți turiștii români care merg în Grecia

Dar odată ajunși în vârf de munte, turiștii uită de toate problemele și se bucură de spectacolul oferit de natură. Babele și Sfinxul au fost atracțiile principale ale celor care au ajuns pe Platoul Bucegi.

Cozi interminabile de mașini

Sâmbătă, turiștii au circulat cu mașinile pe munte, ca pe bulevard. Cozile de autovehicule se întindeau pe câţiva kilometri, iar iarba verde de pe Transbucegi a devenit o parcare pentru sutele de autoturisme.

Citeste si: VIDEO| Românii merg în vacanță la vecini

Cei dornici de mișcare pot parcurge pe jos traseul din Bușteni până în vârful masivului Bucegi în patru ore. Cu telecabina, prețul unui bilet dus-întors este de 80 de lei.

Citeste si: Unde îți poți face un test pentru COVID. Lista locurilor specializate

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si