Două focare de COVID - 19 în judeţul Timiş

Două focare de COVID - 19 au fost depistate în judeţul Timiş, primul la Spitalul de Psihiatrie Gătaia şi cel de-al doilea la o unitate de procesare a cărnii unde lucrează zeci de cetăţeni vietnamezi.

G.B., duminică 12 iulie 2020 , 15:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit Prefecturii Timiş, la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia sunt confirmate şase cazuri, iar ancheta epidemiologică efectuată de Direcţia de Sănătate Publică Timiş este în desfăşurare, fiind recoltate peste 100 de probe de la personalul medical şi pacienţii spitalului.

În ceea ce priveşte focarul de la o unitate de procesare a cărnii, aici 8 angajaţi vietnamezi au fost contaminaţi cu coronavirus. Direcţia de Sănătate Publică Timiş face o anchetă epidemiologică.

Două focare de COVID - 19 în judeţul Timiş

”Cei 8 angajaţi vietamenzi, împreună cu alti 60 de angajaţi din Vietnam, locuiau în spaţii locative puse la dispoziţie de angajator. Cei 60 de angajaţi vietnamezi au fost izolaţi sub supraveghere timp de 14 zile. Despre acest caz a fost anunţat Centrul Naţional pentru Coordonarea Interventiei în vederea informării Ambasadei Vietnamului din România”, transmite Prefectura Timiş.

focare covid 19 timiș

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății șochează: „Este singura opțiune ca multe țări să fie închise”

Citeste si: Nelu Tătaru: „Rămânem pe acelaşi trend de creştere uşoară”

Citeste si: Anunț foarte important pentru toți turiștii români care merg în Grecia

De la debutul pandemiei de coronavirus şi până în prezent, în judeţul Timiş au fost înregistrate 600 de cazuri de COVID - 19. Duminică, la Timişoara, sunt internate 33 de persoane la Spitalul de Boli Infecţioase.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, nouă profeție: „Aceasta mână ieșită din pământ ține în palma sa un Cer de foc”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si