VIDEO. Teribilism în trafic. Două fete din Vaslui, urcate pe portiera unui Volkswagen în mers

Aventură periculoasă pentru două fete din județul Vaslui: acestea s-au urcat pe portiera unei mașini în mers și au făcut tot felul de mișcări periculoase timp de câțiva kilometri, spre stupefacţia pietonilor şi celorlalţi conducători aflaţi în trafic. Imaginile cu cele două persoane care călătoresc pe geamurile autoturismului au ajuns și în atenția polițiștilor de la IPJ Vaslui.

R.I., joi 09 iulie 2020 , 12:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O „lecţie“ de teribilism a fost oferită în seara de 8 iulie de două adolescente care circulau într-un autoturism din municipiul Vaslui spre suburbia Gura Bustei. Pe o distanţă de mai bine de un kilometru, acestea au ieşit pe geamurile maşinii urcându-se pe portiere, potrivit Adevarul. Cele două fete se aflau într-un autoturism Volkswagen, alături de alţi tineri. La un moment dat, adolescentele au ieşit în exteriorul maşinii, pe geam, urcându-se pe portiere.

Citeste si: Uluitor. Ce s-a întâmplat cu statuia Melaniei Trump din țara natală, Slovenia

Întreaga scenă a fost surprinsă de un martor aflat în trafic. În imagini se observă cum fetele se distrează copios, bat palma, ignorând pericolul la care se expun. La un moment dat, se observă cum un alt autoturism iese dintr-o curte şi pătrunde pe şosea, pe sensul de mers al Volkswagen-ului, însă adolescentele râd în timp ce maşina lor ocoleşte ”obstacolul” de pe şosea. 

Verificări la nivelul IPJ Vaslui 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui s-au autosesizat după apariţia filmuleţului în mediul online. Aceştia au precizat că fac cercetări pentru a identifica persoanele aflate în respectivul autoturism, urmând a dispune măsurile legale.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unei videofilmări efectuate pe str. Huşului, din municipiul Vaslui, în care sunt prezentate două persoane care călătoresc pe geamurile unui autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, vă comunicam faptul că la nivelul conducerii IPJ Vaslui s-a dispus efectuarea de verificări în vederea identificării persoanelor participante şi clarificarea situaţiei de fapt”, a precizat Loredana Stavăr, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si