VIDEO | Teroare în blocul social

Un individ parcă turbat a semănat teroare pe holurile unui din Iași. Bărbatul - înarmat cu un cuțit - a amenințat în stânga și-n dreapta că va ucidă și apoi își va lua zilele.

Webeditor: Mircea Pop sâmbătă 24 iulie 2021 , 18:18

Teroare în blocul social
Teroare în blocul social
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Oamenii povestesc că bărbatul devine agresiv de fiecare data când consumă băuturi alcoolice. Așa s-a întâmplat și în una dintre serile trecute când acesta a ieșit pe holul căminului cu un cuțit în mână amenințând că își va omorî vecinii, apoi își va lua viața.

Întreg scandalul a fost suprins de camerele de supraveghere, iar pe imagini se observă cum mai mulți vecini încearcă să îl liniștească pe bărbat, însă nu reușesc.

Polițiștii au fost chemați în ajutor

La un moment dat, ajung și polițiștii chemați în ajutor, aceștia încearcă să îl calmeze, însă bărbatul este de neînduplecat. Pe imagini se observă că tânărul stă în permanență cu un cuțit în dreptul gâtului, semn că intenționează să își facă rău dacă cineva se atinge de el.

Citeste si: VIDEO| Atac la stână: Cioban ucis de urs

Într-un final, polițiștii reușesc să îl imobilizeze.

Bărbatul a fost amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și dus la Institutul de Psihiatrie Socola pentru tratament de specialitate.

Citeste si: VIDEO| România s-a mutat la mare

Citeste si: VIDEO| România s-a mutat la mare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si